Πρόταση για πλέι οφ και για θέσεις 6-9!

Δημήτρης Τομαράς
Πρόταση για πλέι οφ και για θέσεις 6-9!

bet365

Οι 4 μεγάλοι επικεντρώθηκαν στο ότι τα πλέι οφ θα τους επιβαρύνουν, οι υπόλοιποι τόνιζαν πως δεν γίνεται και βάσει προκήρυξης να μην υπάρξουν πλέι οφ και ενώ υπήρξε και πρόταση για 2... δόσεις πλέι οφ!

Το... μπάχαλο καλά κρατεί στην Super League από κάθε άποψη. Συμφωνία για τα της προκήρυξης δεν υπήρξε και κατόπιν τούτου σε μία άτυπη ψηφοφορία η πλειοψηφία των ομάδων (σ.σ. πλην ΑΕΛ και αρχικά Ξάνθης που μετά άλλαξε την απόφασή της) συναίνεσαν ώστε να προκύψει πάλι συζήτηση την προσεχή Παρασκευή. Ανακοινώθηκε μάλιστα πως την Παρασκευή 28 Ιουλίου θα συνεχιστεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 16:00, στα γραφεία της Super League.

Οι τέσσερις μεγάλοι μέσα στο Δ.Σ. της Λίγκας μετέφεραν την άποψη πως θα ήταν πιο καλό να μην γίνουν τα πλέι οφ διότι θα τους επιβαρύνουν και άλλο. Ο αντίλογος και η άλλη πλευρά ήταν πως δεν θα γίνουν πλέι οφ καθώς υπάρχουν στην προκήρυξη και κυρίως για τις θέσεις 2-5. Ακούστηκαν διάφορες απόψεις και αναζητήθηκε φόρμουλα ακόμα και για 2... δόσεις πλέι οφ. Εκτός από την γνωστή πρόταση για 1-4, υπήρξε σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr και το να γίνουν αγώνες κατάταξης 2-5 αλλά και 6-9! Και είναι προφανές ότι η κουβέντα αυτή θα συνεχιστεί. Θα βγει... άκρη την Παρασκευή; Μπορεί και όχι. Αυτήν την στιγμή όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα