Χάσι: «Από τα ωραιότερα ματς που μπορεί να παίξουμε, θα το αντιμετωπίσουμε»

Χάσι: «Από τα ωραιότερα ματς που μπορεί να παίξουμε, θα το αντιμετωπίσουμε»

Δημήτρης Τομαράς
Χάσι: «Από τα ωραιότερα ματς που μπορεί να παίξουμε, θα το αντιμετωπίσουμε»

bet365

Ο κόουτς Χάσι τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει να παίξει ένα από τα ωραιότερα ματς και ότι παρά τους τραυματισμούς παικτών θα το αντιμετωπίσει.
Ο Κοσοβάρος προπονητής υπογράμμισε ανάμεσα στα άλλα στην Σ.Τ..: «Είναι από τα ωραιότερα παιχνίδια που μπορεί να παίξει κανείς.
Έχουμε κάποιους τραυματισμούς, αλλά μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε». Ως προς τα άλλα προβλήματα ξεκαθάρισε: «Οποιοσδήποτε παίκτης έχει έρθει εδώ είναι έτοιμος για να ξεκινήσει το ματς αύριο».
Πιο αναλυτικά είπε για:
Το ματς με Παρτιζάν: Κόντρα στην Παρτίζαν είναι ένα από τα πιο ωραία ματς που μπορεί να παίξει κάποιος. Ενα όμορφο γήπεδο με ωραία ατμόσφαιρα. Η ομάδα μας είναι έτοιμη για να αντιμετωπίσει την Παρτιζάν και να πάρει την πρόκριση. Είναι ένα από τα πιο ωραία παιχνίδια που μπορεί να παίξει κανείς σε ένα φανταστικό γήπεδο με ωραία ατμόσφαιρα. Είναι αλήθεια ότι έχουμε κάποιους τραυματισμούς, αλλά η ομάδα μας είναι πολύ μεγάλη και είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα.
Το εάν η ομάδα του είναι προετοιμασμένοι για το σκληρό παιχνίδι των Σέρβων: Είμαστε και εμείς έτοιμοι για ένα σκληρό παιχνίδι. Και εμείς από την πλευρά μας, αυτό ήρθαμε να κάνουμε. Έχω έρθει ξανά εδώ και γνωρίζω ποια είναι η ατμόσφαιρα στο γήπεδο αυτό. Να παίξουμε ένα δυνατό και σκληρό παιχνίδι και να πάρουμε την πρόκριση.
Το αποτέλεσμα που θέλει αύριο: Κάθε αποτέλεσμα σε τέτοιου είδους ματς και αν βάλεις γκολ είναι καλό για σένα. Αρα ο στόχος μας είναι αυτός. Αν είπε έτσι ο κ. Τζούκιτς και εγώ πιστεύω το ίδιο.
Το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή του Ολυμπιακού το οποίο βρίσκεται σε ένα μέρος του Βελιγραδίου που είναι συγκεντρωμένοι οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα και αν αυτό έγινε τυχαία ή ηθελημένα: Το σκεφτήκαμε γιατί το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι μεγάλο. Έχω μείνει με άλλες ομάδες σε αυτό. Δεν το σκεφτήκαμε γι’ αυτό που λέτε. Το κάναμε γιατί έτσι μπορούμε να οργανώσουμε καλύτερα το αυριανό παιχνίδι.
Τον Βούκοβιτς: Οποιοσδήποτε παίκτης έχει έρθει εδώ είναι έτοιμος να παίξει. Το ίδιο ισχύει και για τον Βούκοβιτς. Είναι μαζί μας και υπολογίζεται.
Την καλή συνεργασία που έχει με τους Σέρβους παίκτες: Στην ομάδα μου έχω παίκτες από το Βέλγιο, τη Βραζιλία, την Αφρική. Μπορεί να είναι το γεγονός ότι εγώ έφυγα από το σπίτι μου μικρός. Έμαθα πολλές γλώσσες και έχω αυτό το πλεονέκτημα για τους παίκτες μου.
Το Κοσυφοπέδιο: Ηρθαμε εδώ να μιλήσουμε μόνο για το ποδόσφαιρο και εδώ να μείνουμε. Δεν θέλω να κάνω καμία αναφορά για αυτά τα θέματα. Υπάρχουν άλλοι που μιλούν για αυτά.
Τις στενές σχέσεις των οπαδών του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα: Είναι καλύτερο να έχεις γεμάτο γήπεδο, καλή ατμόσφαιρα παρά να είναι λίγοι άνθρωποι στις εξέδρες.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα