Γκοντσαρένκο: «Η ΑΕΚ παίζει πολύ ισορροπημένα»

Γκοντσαρένκο: «Η ΑΕΚ παίζει πολύ ισορροπημένα»

Γιώργος Τσακίρης
Γκοντσαρένκο: «Η ΑΕΚ παίζει πολύ ισορροπημένα»

bet365

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναφέρθηκε στο τι περιμένει να δει από την Ενωση το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βίκτορ Γκοντσαρένκο στη συνέντευξη Τύπου της ΤΣΣΚΑ.

Για την ήττα από την Λοκομοτίβ: «Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο, η σεζόν όμως προχωράει, αυτό το παιχνίδι έμεινε στο παρελθόν».

Για το πόσο θα επηρεάσει την ομάδα ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα και κόντρα στην ΑΕΚ: «Πρέπει να κάνω πρόγνωση του αυριανού ματς και της ψυχολογίας μου. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστή ιστορία, δεν μπορώ να κάτι. Θέλουμε να πάρουμε ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα και να γυρίσουμε στην Μόσχα με καλή ψυχολογία. Είναι δύο διαφορετικές διοργανώσεις το πρωτάθλημα και η Ευρώπη».

Για τα αμυντικά προβλήματα και τα γκολ που δέχεται η ΤΣΣΚΑ με μεγάλη ευκολία: «Πρώτα απ’ όλα στα παιχνίδια πρέπει να έχουμε ισορροπία. Το κλειδί είναι να βρούμε την ισορροπία ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση και η ομάδα έχει αρκετή εμπειρία για να το κάνει».

Για το τι παιχνίδι περιμένει από την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ παίζει πολύ ισορροπημένα, το είδαμε και στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, όπου προκρίθηκε στο Champions League. Σε αυτά τα παιχνίδια η ΑΕΚ έπαιξε καλά επιθετικά, με την στήριξη των φίλων της. Μπορεί να μην έπαιξε καλό ποδόσφαιρο αλλά την είδαμε ισορροπημένη».

Για το αν θα ξεκινήσει ο Βάσιν μετά την κριτική που δέχτηκε: «Εσείς προσπαθείτε να μας γυρίσετε πίσω, εμείς κοιτάμε μπροστά. Ο Βάσιν είναι έμπειρος παίκτης και μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση. Είναι πάρα πολύ εύκολο να κατηγορεί κανείς τους αμυντικούς, αλλά πρέπει να κοιτάμε πιο ολοκληρωμένα ένα ματς».

Για το αν έχει παρακολουθήσει τα φιλικά της ΑΕΚ και ποιες είναι οι αδυναμίες της: «Έχουμε δει όλα τα παιχνίδια της ΑΕΚ. Οι παίκτες έρχονται και φεύγουν αλλά η δομή της ομάδας παραμένει. Τα επίσημα παιχνίδια διαφέρουν από τα φιλικά και περιμένουμε ένα παρόμοιο παιχνίδι από την ΑΕΚ, όπως την είδαμε κόντρα στην Γάνδη».

Για το αν έχει στο μυαλό τους αλλαγές στην 11άδα: «Πρέπει να καταλάβουμε ότι έχουμε μια σταθερή ενδεκάδα και θεωρούμαστε σταθερή ομάδα στην Ευρώπη. Μπορεί να υπάρξουν και αλλαγές όμως, θα δείτε αύριο την 11άδα και θα καταλάβετε».

Για το τον βοηθάει το γεγονός ότι αρκετοί παίκτες της ΑΕΚ έχουν παίξει στο ρωσικό πρωτάθλημα: «Δεν νομίζω ότι μας βοηθά το γεγονός, δεν έπαιξαν πολύ ούτε ο Αλμέιδα ούτε ο Βράνιες».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα