Στον «αέρα» το πρωτάθλημα!

Νίκος Μαρούδας
Στον «αέρα» το πρωτάθλημα!

bet365

Αναβλήθηκε ξανά η προκήρυξη του πρωταθλήματος και τρεις εβδομάδες πριν την έναρξη της σεζόν δεν γνωρίζει κανείς τίποτα για την Super League της χρονιάς 2017-18.

Εκτός από το τηλεοπτικό κομμάτι στο οποίο όπως διαβάσατε νωρίτερα δεν υπήρξε η παραμικρή πρόοδος ήταν ανοιχτό το θέμα και της προκήρυξης του πρωταθλήματος. Για το πόσες ομάδες θα πέσουν, πως θα ανακηρύσσεται ο πρωταθλητής και τι θα γίνει με τα play off. Σε λιγότερο από ένα μήνα έχει προγραμματιστεί ν' αρχίσει η Super League αλλά ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί.

Στο (νέο) Δ.Σ. της Δευτέρας υπήρξε αναβολή σε ότι έχει να κάνει με την προκήρυξη του πρωταθλήματος. Οπως προέκυπτε μετά την αναβολή ο λόγος ήταν πως οι τέσσερις μεγάλοι δεν τα βρήκαν για το θέμα των play off. Οπερ σημαίνει πως κανείς δεν ξέρει σε τι πρωτάθλημα πάμε για τη νέα σεζόν!

Την Παρασκευή θα υπάρξει νέο Διοικητικό Συμβούλιο ώστε να... δούμε επιτέλους «λευκό καπνό», μιας και υπάρχει και το deadline της ΕΠΟ. Ουσιαστικά την Παρασκευή θα μάθουμε τι θα ισχύει ενόψει της επόμενης σεζόν κι αυτό γιατί δεν υπάρχει άλλη επιλογή!

Mένει να δούμε τι προλαβαίνει ν' αλλάξει στα επόμενα 24ωρα και αν θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Πάντως όλες οι... ενδείξεις είναι αρνητικές. Η Nova είναι έτοιμη να βγει στην αντεπίθεση προς την Super League με αγωγές και η κατάσταση οδηγείται στα άκρα.

Ο Χρήστος Πανόπουλος, ο άνθρωπος που βγήκε μπροστά για το μέτωπο των 12, ήταν τρομερά απαισιόδοξος στο κατά πόσο θα βρεθεί άκρη την Παρασκευή. «Με τα σημερινά δεδομένα δεν βλέπω επόμενη μέρα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Δεν βλέπω επόμενη μέρα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο», είπε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άντρας της Ξάνθης.

Ο δε Αλέξης Κούγιας έκανε επίθεση προς τους τέσσερις μεγάλους, λέγοντας πως «το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το οικονομικό κομμάτι του ποδοσφαίρου και δεν αντιλαμβάνονται ότι με τον τρόπο που σκέφτονται και ενεργούν ουσιαστικά πριονίζουν και τα ίδια τους τα πόδια».

Θέση για τα τηλεοπτικά πήρε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μέσω του Γιάννη Βρέντζου εξήγησε ότι «εάν λοιπόν δεν θέλετε την κεντρική διαχείριση θα είμαι και ο πρώτος που θα την καταγγείλει για να μην ισχύει πλέον»


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα