«Καλύτερος από την Γιαγκελόνια ο Παναθηναϊκός, αλλά μπορούμε να τον αποκλείσουμε»

«Καλύτερος από την Γιαγκελόνια ο Παναθηναϊκός, αλλά μπορούμε να τον αποκλείσουμε»

«Καλύτερος από την Γιαγκελόνια ο Παναθηναϊκός, αλλά μπορούμε να τον αποκλείσουμε»

bet365

Ο Κροάτης μέσος της Γκαμπάλα, Φίλιπ Όζομπιτς μιλώντας στο gazzetta.gr αναφέρθηκε με σεβασμό στην ιστορία του Παναθηναϊκού, σημειώνοντας ωστόσο πως οι Αζέροι μπορούν να προκριθούν.

Ο Κροάτης με προϋπηρεσία σε Σπαρτάκ Μόσχας και Χάιντουκ Σπλιτ, Φίλιπ Όζομπιτς αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Γκαμπάλα, κίνηση που αν μη τι άλλο αποδείχθηκε απόλυτα επιτυχημένη για τους Αζέρους.

Ο 26χρονος μέσος στην πρώτη του χρονιά με τα χρώματα της Γκαμπάλα σημείωσε 15 γκολ σε 45 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, όντας βασικό γρανάζι της ομάδας του Ρομάν Γκρίγκορτσουκ.

Ο Όζομπιτς την περασμένη εβδομάδα ήταν ο παίκτης που σφράγισε την πρόκριση της Γκαμπάλα επί της Γιαγκελόνια στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του σκοράροντας το δεύτερο γκολ (0-2) στο 89΄.

Ο πρώην παίκτης της Χάιντουκ μίλησε στο gazzetta.gr για το ματς της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο επισημαίνοντας τις δυσκολίες της αναμέτρησης.

Ο Όζομπιτς δεν έκρυψε τον σεβασμό του για την ιστορία του Παναθηναϊκού, ωστόσο κατέληξε πως η Γκαμπάλα μπορεί να προχωρήσει στο Europa League.

«Ο Παναθηναϊκός ως σύλλογος διαθέτει αξιοσημείωτη ιστορία και παράδοση στην Ευρώπη. Χαίρομαι που μπορώ να αγωνιστώ ως αντίπαλος απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός.

Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι επειδή ο Παναθηναϊκός αποδίδει σε υψηλό επίπεδο, ενώ έχει και την υποστήριξη των οπαδών του που τα δίνουν όλα για να βοηθήσουν την ομάδα τους.

Γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι να αγωνιστείς σε ελληνικά γήπεδα. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού με την υποστήριξη των φιλάθλων τους μπορούν να μεταμορφωθούν προς το καλύτερο.

Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να αποδώσουμε στο μάξιμουμ, προσπαθώντας να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αυτός είναι ο στόχος μας και έχουμε πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που υπάρχουν».

Ο Κροάτης μέσος πρόσθεσε στο gazzetta.gr πως ο Παναθηναϊκός είναι ανώτερος ποιοτικά από την Γιαγκελόνια, όμως είναι μέσα στις δυνατότητες της ομάδας του να αποκλείσει το «τριφύλλι».

«Θεωρώ πως παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν μπορούμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο του Europa League. Η Γιαγκελόνια την οποία αποκλείσαμε είναι καλή ομάδα, όμως πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός είναι ασφαλώς ανώτερος αντίπαλος. Υπάρχουν όμως αρκετές πιθανότητες να προχωρήσουμε».

Δείτε το γκολ του Όζομπιτς κόντρα στην Γιαγκελόνια...

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα