Μπαξεβάνος και επίσημα στον Παναιγιάλειο

Gazzetta team
Μπαξεβάνος και επίσημα στον Παναιγιάλειο

bet365

Την επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή του, Σπύρου Μπαξεβάνου, πραγματοποίησε πριν λίγη ώρα ο Παναιγιάλειος.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Η ΠΑΕ πραγματοποίησε συνέντευξη τύπου στα γραφεία του συλλόγου, με τον Μπαξεβάνο να δηλώνει πως είναι τιμή του που θα εργαστεί σε έναν ιστορικό σύλλογο σαν τον Παναιγιάλειο. Παρών ήταν και πρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Ρέλλας, ο οποίος τον καλωσόρισε και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του.

Οι δηλώσεις του Μπαξεβάνου:

«Παρότι ήταν πρόθεσή μου να ξεκουραστώ μετά από τέσσερα συνεχόμενα χρόνια στον Κισσαμικό, τελικά είπα το ναι απέναντι στους ανθρώπους του Παναιγιαλείου, οι οποίοι μου έδειξαν πως πραγματικά έχουν όραμα προκειμένου η ομάδα να κάνει ένα βήμα παραπάνω στο πρωτάθλημα της Football League».

Και συνέχισε ως εξής: «Με κέρδισαν η απλότητα, η αμεσότητα του προέδρου και των ανθρώπων της διοίκησης που γνώρισα, ενώ μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια και ο Δημήτρης Σπανός. Ο Δημήτρης είναι πολύ φίλος μου και χαρακτηριστικά μου είπε “πήγαινε με κλειστά μάτια”. Όλοι μου είπαν ότι πρόκειται για τίμιους ανθρώπους που κάνουν τα πάντα για το καλό της ομάδας. Να πω επίσης ότι στο Αίγιο έχω αγωνιστεί και ως αντίπαλος ποδοσφαιριστής, με τη φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, και πάντα μου έκανε εντύπωση η ατμόσφαιρα και ο πολύς κόσμος στο γήπεδο. Γνωρίζω άριστα τη δυναμική του κόσμου της ομάδας και τη μεγάλη τους αγάπη και αφοσίωση προς στον Παναιγιάλειο. Με τη δουλειά μας πιστεύω πως θα καταφέρουμε να επιστρέψουν οι φίλαθλοι στο γήπεδο. Χρειάζεται όμως χρόνος και υπομονή».

Καταλήγοντας αναφέρθηκε στους στόχους, τόσο του ιδίου όσο και της ομάδας: «Πάντα πρέπει να βάζουμε υψηλούς στόχους, διαφορετικά δεν έχει νόημα. Στόχος μας λοιπόν είναι να πάμε καλύτερα από πέρυσι και παράλληλα να παρουσιάσουμε καλό ποδόσφαιρο σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα. Πρέπει να στοχεύεις στο φεγγάρι αν θες κάποια στιγμή να βρεθείς ανάμεσα στα αστέρια».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα