Τζούκιτς: «Θα επιτεθούμε κόντρα στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Τζούκιτς: «Θα επιτεθούμε κόντρα στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Μίροσλαβ Τζούκιτς τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι η Παρτιζάν θα επιτεθεί κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ ο Ούρος Τζούρτζεβιτς παραδέχτηκε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι το φαβορί, αλλά πιστεύει στους συμπαίκτες του.

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

«Θα αντιμετωπίζουμε ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό που παίζει χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι, να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο σπίτι ματς και να πάμε με αυτό στην Αθήνα. Ξέρουμε ότι αυτό θα είναι δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε», ανέφερε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο Μίροσλαβ Τζούκιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός ρωτήθηκε για την εικόνα της ομάδας του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Μάτσβα: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός είναι πιο καλή ομάδα, πολύ δυνατή ομάδα, όμως τέτοια είμαστε και εμείς. Εχουμε μπροστά μας 180 λεπτά της αλήθειας».

Για το σκορ με το οποίο θα ήταν ικανοποιημένος: «Θα ήθελα οποιαδήποτε νίκη, μετά το 0-0».

Για τον Ολυμπιακό: «Εγώ θεωρώ ότι ο Ολυμπιακό είναι πολύ δυνατή και ισχυρή ομάδα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα επιτεθούμε. Το αντίθετο, θα παίξουμε δυνατά και επιθετικά, γιατί και εμείς είμαστε η Παρτιζάν και θέλουμε να πάμε με καλό αποτέλεσμα στην Αθήνα».

Για το θέμα με τον Λεονάρντο: «Για Λεονάρντο, ο παίκτης ζήτησε συγνώμη για την συμπεριφορά του και αυτό του δίνει τη δυνατότητα να είναι από τους παίκτες που πιθανώς υπολογίζονται για την ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό».

Για τις αναμνήσεις του όταν είχε αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με την Ραντ: «Πριν από 28 χρόνια όντως είχα παίξει με την Ραντ κόντρα στον Ολυμπιακό. Είχαμε κερδίσει στο Βελιγράδι, αλλά δεν προκριθήκαμε. Τώρα θέλω να προκριθούμε».

Για την ενίσχυση των Πειραιωτών: «Δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο για τους παίκτες που έχει πάρει ο Ολυμπιακός. Ολοι οι παίκτες είναι καλοί. Είναι μια σκληρή ομάδα. Πρέπει να σταματήσουμε τα μπακ που ανεβαίνουν για παράδειγμα. Όμως και εμείς είμαστε μια καλή και σκληρή ομάδα και έτσι θα παίξουμε».

Για το ποιος έχει πλεονέκτημα: «Δεν θέλω να μιλάω για πλεονεκτήματα ή μειονεκτήματα του αντιπάλου. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Όσον αφορά στον κόσμο, τον θέλουμε στον πλευρό μας και θέλουμε αύριο να είναι ο 12ος παίκτης μας, προκειμένου να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε».

Τζούρτζεβιτς: «Η κλήρωση μας έδωσε τον πιο δύσκολο αντίπαλο»

Από την πλευρά του το βαρύ πυροβολικό της Παρτιζάν, ο Ούρος Τζούρτζεβιτς, ανέφερε αρχικά: «Ξέρουμε ότι η κλήρωση μας έδωσε τον πιο δύσκολο αντίπαλο. Όμως εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και με αυτό να πάμε στη ρεβάνς στην Αθήνα».

Στη συνέχεια σε ερώτηση για το ποιος είναι φαβορί στο ζευγάρι: «Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Όμως εγώ πιστεύω στην ομάδα, στον εαυτό μου και στους συμπαίκτες μου. Όλα αυτά μαζί κάνουν την Παρτιζάν, κάνουν μια ομάδα που θέλει να προκριθεί».

Για την ευρεία νίκη στο πρωτάθλημα: «Είναι καλό που νικήσαμε με 6-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Όμως με τον Ολυμπιακό είναι άλλο ματς. Για παράδειγμα με την Μπουντούσνοστ δεν μπήκαμε καλά. Με τον Ολυμπιακό πρέπει να μπούμε καλύτερα».

Για το γεγονός ότι υπήρχε πλουραλισμός στην επίθεση: «Είναι καλό που στην πρεμιέρα σκόραραν πολλοί παίκτες και πετύχαμε πολλά γκολ. Ελπίζω να μπούμε έτσι και αύριο».

Για το αν θα αφιερώσει κάπου το γκολ σε περίπτωση που σκοράρει: «Δεν έχω σκεφτεί αν θα αφιερώσω στη σύζυγό μου κάποιο γκολ, ούτε ξέρω πως θα πανηγυρίσω αν καταφέρω να σκοράρω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα