Βένγκλος: «Είναι κοντά ΠΑΟΚ και Γκιομπέρ»

Βένγκλος: «Είναι κοντά ΠΑΟΚ και Γκιομπέρ»

bet365

Ο Γιουράι Βένγκλος, ατζέντης του Ρόμπερτ Μακ, διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Λούμπος Μίχελ και είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Σλοβάκο αμυντικό.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Ιντερ - Λυών αν ο Εντερ σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Ο Σλοβάκος μάνατζερ βρέθηκε για ένα 24ωρο στο Χορστ, κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, μίλησε με τον συμπατριώτη του αθλητικό διευθυντή του «Δικεφάλου», προτείνοντάς του τον Νόρμπερτ Γκιομπέρ.

Ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, έχει προχωρήσει το θέμα του κεντρικού αμυντικού της Ρόμα, έχει σχεδόν συμφωνήσει σ’ όλα μαζί του, ωστόσο απομένει να τα βρει και με την ιταλική ομάδα, σ’ ότι αφορά τη μεταγραφή του.

Από την πλευρά του ο Γιουράι Βένγκλος επιβεβαίωσε τις επαφές του ΠΑΟΚ με τον Γκιομπέρ και μίλησε για την πορεία των διαπραγματεύσεων.

«Ο ΠΑΟΚ έψαχνε και ψάχνει για έναν αξιόπιστο αμυντικό. Όταν ο Ρόμπερτ Μακ επέστρεψε πίσω στην ομάδα, συζητήσαμε με τον Λούμπος Μίχελ και για μια πιθανή άφιξη στην ομάδα του Γκιομπέρ, κάτι που είναι αληθινό και μπορεί να πραγματοποιηθεί. Αυτή την στιγμή είμαστε στο στάδιο που συζητάμε για τις λύσεις αναφορικά με το συμβόλαιο κάτι που μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες», εξήγησε ο Βένγκλος, που ως ατζέντης άφησε κι ένα παράθυρο ανοικτό βάζοντας στο τραπέζι και το ενδιαφέρον άλλων ομάδων.

«Ο “Νόρο” έχει πράγματι και άλλες προσφορές και σύντομα θα πρέπει να αποφασίσει», είπε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα