Ταβάμπα: «Υπόσχομαι πως θα αποκλείσουμε τον Ολυμπιακό»

Ταβάμπα: «Υπόσχομαι πως θα αποκλείσουμε τον Ολυμπιακό»

bet365

Βέβαιος πως η Παρτιζάν θα ξεπεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Καμερουνέζος φορ των πρωταθλητών Σερβίας, Λεαντρέ Μαβάμπα.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Ιντερ - Λυών αν ο Εντερ σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Ο Λεάντρο Ταβάμπα με δηλώσεις του στον Τύπο της Σερβίας έκανε λόγο για πρόκριση της Παρτιζάν κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Καμερουνέζος στράικερ δεν υποσχέθηκε γκολ, ωστόσο τόνισε πως εάν η ομάδα του θέλει να αγωνιστεί στους ομίλους του Champions League τότε η Παρτιζάν είναι υποχρεωμένη να υπερκεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού.

«Δεν μπορώ να πω εάν θα σκοράρω, αλλά υπόσχομαι πως θα αποκλείσουμε τον Ολυμπιακό. Δεν έχει σημασία ποιος θα σκοράρει.

Ναι, μπορώ να το υποσχεθώ αυτό! Εάν θέλουμε να πάρουμε μέρος στο Champions League ο στόχος μας θα πρέπει να είναι να αποκλείσουμε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός. Πρόκειται για ένα τεστ αναφορικά με τις πραγματικές δυνατότητες μας. Είτε είναι ο Λεονάρντο, είτε ο Τζούρτζεβιτς, ο Ταβάμπα ή ο Σούμα το θέμα είναι πως θα σκοράρουμε», τόνισε ο Ταβάμπα προσθέτοντας:

«Κόντρα στη Μάτσβα είχε πέντε διαφορετικούς σκόρερς κάτι που είναι σημαντικό για την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Ελπίζω να είμαι αποτελεσματικός στα επόμενα ματς αρχής γενομένης από το ματς με τον Ολυμπιακό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα