Σανζάρ: «Δε θα παίξουμε έτσι με τον ΠΑΟΚ»

Σανζάρ: «Δε θα παίξουμε έτσι με τον ΠΑΟΚ»

Σανζάρ: «Δε θα παίξουμε έτσι με τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο προπονητής της Ολιμπίκ Ντονέτσκ, Ρομάν Σανζάρ, ξεκαθαρίζει τη θέση του και στέκεται στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών, που υπάρχουν στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Χέλσινγκορ – Οντένσε αν καταλογιστεί πέναλτι (21+).

Η αντίπαλος του «Δικεφάλου» στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, «κόλλησε» στο 0-0 απέναντι στη Ζίρνα για τη 2η αγωνιστική της ουκρανικής Πρέμιερ Λιγκ.

Ο τεχνικός των Ουκρανών, Ρομάν Σανζάρ, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της Πέμπτης (27/7), το πως ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ υποστήριξε ότι ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές του δεν είχαν το μυαλό τους στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

«Δεν μπορούσαμε να έχουμε το μυαλό μας στον ΠΑΟΚ, καθώς είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα απ’ ότι η Ζίρνα. Οι Έλληνες έχουν μια πολύ καλή ομάδα, με παίκτες υψηλού επιπέδου. Μια ομάδα η οποία μπορεί να παίξει διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου ανά πάσα στιγμή.

Πάντως δεν σχεδιάζουμε να κάνουμε την ίδια προσέγγιση στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ με την αναμέτρηση κόντρα στη Ζίρνα. Ξεχνάμε αυτό το ματς και περιμένουμε να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για το ματς της Πέμπτης», σχολίασε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα