Βενγκέρ: «Ο Σάντσες δεν φεύγει»

Θοδωρής Βασίλης
Βενγκέρ: «Ο Σάντσες δεν φεύγει»

bet365

Ο Αρσέν Βενγκέρ ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά ότι ο Αλέξις Σάντσες δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την Άρσεναλ με προορισμό την Παρί Σεν Ζερμέν.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Χέλσινγκορ – Οντένσε αν καταλογιστεί πέναλτι (21+).

Φήμες ήθελαν τον Σάντσες να πηγαίνει στο Παρίσι για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Παρί αλλά όπως φαίνεται το ενδεχόμενο αυτό απομακρύνεται. Τώρα ο Αρσέν Βενγκέρ με νέες του δηλώσεις ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται ο Χιλιανός σούπερ σταρ να αποχωρήσει από τους «κανονιέρηδες».

«Ο Σάντσες δεν έχει ζητήσει να φύγει. Η Παρί δεν μπορεί να πάρει τον Σάντσες, γι' αυτό και προσπαθεί να αποκτήσει τον Νεϊμάρ. Νομίζω πως το έχω ξεκαθαρίσει αρκετές φορές. Και αυτή είναι η στάση μου. Είμαστε σε ισχυρή οικονομική θέση. Ο Σάντσες έχει ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό του και δεν χρειαζόμαστε χρήματα. Θα είναι μέλος του ρόστερ την επόμενη σεζόν», ανέφερε ο Αλσατός τεχνικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα