Κουλιμπαλί: «Υπάρχουν προβλήματα αλλά θα περάσουμε την Καμπάλα»

Κουλιμπαλί: «Υπάρχουν προβλήματα αλλά θα περάσουμε την Καμπάλα»

Gazzetta team
Κουλιμπαλί: «Υπάρχουν προβλήματα αλλά θα περάσουμε την Καμπάλα»

bet365

Ο Κουλιμπαλί είναι σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα περάσει το εμπόδιο της Καμπάλα, ενώ μίλησε και για τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας.

Φιν Χαρπς - Ντέρι με επιστροφή, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα (21+).

Τη βεβαιότητα ότι ο Παναθηναϊκός θα περάσει την Καμπάλα εξέφρασε ο Κουλιμπαλί, ο οποίος τόνισε πως υπάρχουν πρποβλήματα αλλά αυτά δεν θα επηρεάσουν αγωνστικά κανέναν.

Οι δηλώσεις του στη «Live Sport»:

Για το γεγονός πως ξεκίνησε εντυπωσιακά την προετοιμασία: «Νιώθω σε καλή κατάσταση. Φέτος είμαι από την αρχή, κάνω προετοιμασία με την ομάδα και έχω προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του προπονητή. Πέρυσι, η μεταγραφή μου έκλεισε την τελευταία μέρα του καλοκαιριού και δεν ήταν εύκολο για μένα. Χρειάστηκα ένα διάστημα για να προσαρμοστώ. Τώρα, ξέρω τους συμπαίκτες μου και με ξέρουν, οπότε είναι πιο άνετα».

Για τα ματς με την Γκαμπάλα: «Νομίζω ότι δείξαμε σε όλους πως μπορούμε να προκριθούμε. Σίγουρα, είναι πολύ νωρίς και ένα λάθος σε αυτά τα παιχνίδια ίσως να μη διορθώνεται. Όμως, πιστεύω ότι αντιμετωπίζουμε τα ματς με σοβαρότητα και έχουμε την ποιότητα να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε».

Για τον αποκλεισμό από τους Αζέρους τον Αύστουστο του 2015: «Τα έχουμε μάθει. Ήταν μια δύσκολη στιγμή για τον σύλλογο, αλλά στο ποδόσφαιρο πρέπει να προχωράς. Πολλές μεγάλες ομάδες έχουν βιώσει ανάλογους αποκλεισμούς. Οι περισσότεροι δεν παίζαμε τότε στην ομάδα, οπότε δεν νομίζω ότι θα επηρεαστούμε από κάτι. Δεν φοβόμαστε, θα κάνουμε αυτό που πρέπει και θα προκριθούμε στον επόμενο γύρο».

Για τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας: «Όσοι είμαστε εδώ, ξέρουμε τι συμβαίνει και έχουμε επιλέξει να μείνουμε. Ο προπονητής και οι συνεργάτες του κάνουν καλή δουλειά, έχουμε καλό κλίμα στα αποδυτήρια και δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με κάτι άλλο. Υπάρχουν προβλήματα, αλλά δεν θα μας επηρεάσουν. Θα βγούμε στο γήπεδο και θα κάνουμε τη δουλειά μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα