Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήθελε λίγο παραπάνω τη νίκη με Ρεάλ Μαδρίτης (pics & vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήθελε λίγο παραπάνω τη νίκη με Ρεάλ Μαδρίτης (pics & vid)

bet365

Σε φιλικό που έγινε στην Καλιφόρνια για το International Champions Cup, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 2-1 την Ρεάλ Μαδρίτης στα πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια).΄Άστοχες κι οι δύο ομάδες στη διαδικασία των πέναλτι.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Χέλσινγκορ – Οντένσε (21+).

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 2-1 στα πέναλτι την Ρεάλ Μαδρίτης (1-1 κανονική διάρκεια), σε φιλικό που έγινε στη Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνιας στο στάδιο «Levi's», για το International Champions Cup.

Ο Λίνγκαρντ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ύστερα από φοβερό σόλο του Μαρσιάλ, ενώ ο Καζεμίρο έφερε το ματς στα ίσια στο 69΄ με εκτέλεση πέναλτι.

Από εκεί και πέρα δεν άλλαξε κάτι και έτσι ο νικητής κρίθηκε στα πέναλτι.

Μαρσιάλ και Κόβατσιτς ήταν άστοιχοι, ενώ η αστοχία συνεχίστηκε με τους ΜακΤόμινεϊ και Όσκαρ Ροντριγκεθ Αρνάιθ.

O Μιχταριάν ευστόχησε στη συνέχεια κι ο Λουίς Μιγκέλ Κεσάδα Σάντσεθ ισοφάρισε. Λίντελοφ και Ερνάντεθ αστόχησαν μετά κι ο Μπλιντ έκανε το 2-1 για τους «κόκκινους διαβόλους», με τον Καζεμίρο να αστοχεί στο τέλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα