Πλατανιάς-Απόλλων 1-1

Gazzetta team
Πλατανιάς-Απόλλων 1-1

bet365

Οι Κρητικοί και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αναδείχθηκαν ισόπαλοι επί βουλγαρικού εδάφους
Χωρίς νικητή έληξε το σημερινό φιλικό του Πλατανιά με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου ολοκληρώθηκε ισόπαλο 1-1. Οι Κρητικοί δοκίμασαν τόσο τριάδα όσο και τετράδα στην άμυνα, ενώ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αγωνίστηκε για περίπου 60 λεπτά με πάω-κάτω το ίδιο σχήμα. Οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ στο 60' με κεφαλιά του Γκρζέλτσακ, ενώ λίγο αργότερα κέρδισαν πέναλτι (65'). Ομως ο Ταϊρης απέκρουσε την εκτέλεση του Γιορέντε. Τελικά ο Απόλλωνας έφτασε στην ισοφάριση λίγο πριν το τέλος με πλασέ του Καστιγέχος.
Πλατανιάς (Α' ημίχρονο): Ομπερχάουζερ, Πλιάτσικα, Ντικαμονά, Πριντέτα, Βάντερσον, Κρος, Αγγελόπουλο, Πατράλη, Ουές, Ενσικουλού, Παπανικολάου.
Πλατανιάς (Β' ημίχρονο): Κοκκαλάς, Στάθης, Καρυπίδης, Ντικαμονά (75’ Σάαντο), Στάμου, Γιορέντε, Στανισάβλιεβιτς, Ντεβέσα, Σκουλουδάκης (80' Αμπντούλ), Ζίκο, Γκρζέλτσακ.
Απόλλων Σμύρνης (Α' ημίχρονο): Τσόβιτς, Κοντοές, Ντάσιος, Παπάζογλου, Μπαρτολίνι, Βαλλιάνος, Κονέ, Καλλέργης, Αλμπάνης, Μάατσι, Ελ Μπιάρζ.
Απόλλων Σμύρνης (Β' ημίχρονο): Ταΐρης, Κοντοές, Ντάσιος (60’ Αγγελόπουλος), Παπάζογλου (80’ Κατσάρας), Μπαρτολίνι (65΄Βαφέας), Βαλλιάνος (70’ Αναστασίου), Μπαμπιάρζ, Σιατραβάνης, Μενδρινός), Μάατσι (70’ Καστιγέχος), Ελ Μπιάρζ (60’ Κούρος).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα