«Πολυθεσίτης» με κίνητρο, αλλά… και γυάλινος

«Πολυθεσίτης» με κίνητρο, αλλά… και γυάλινος

bet365

Οι λόγοι που δίνουν αυτή την στιγμή το προβάδισμα Νόρμπερτ Γκιομπέρ στην επιλογή του Λούμπος Μίχελ για τη θέση του στόπερ, που ψάχνει ο ΠΑΟΚ.

Η περίπτωση του Νόρμπερτ Γκιομπέρ φαίνεται έχει ξεχωρίσει σ’ ότι αφορά τον στόπερ που θέλει να προσθέσει στο ρόστερ του «Δικεφάλου» ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής του.

Ο συμπατριώτης του 25χρονος ποδοσφαιριστής από την στιγμή που δεν προχωράει η περίπτωση του Κάρλος Ζαμπράνο, βγήκε από το συρτάρι, πέρασε από το απαραίτητο σκανάρισμα, ωστόσο υπάρχουν και λόγοι που αυτήν την στιγμή δεν οδηγούν στην οριστική συμφωνία.

Το μεγάλο προσόν του Σλοβάκου ποδοσφαιριστή είναι η ικανότητα και δυνατότητα να παίξει και ως δεξιός μπακ, θέση που επίσης ο ΠΑΟΚ αναζητά έναν ποδοσφαιριστή ως «μπακ απ» του Μάτος. «Δύο σε ένα», όπως συμβαίνει και στο απέναντι άκρο με τον Κρέσπο, που μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός μπακ.

Σε πολλά παιχνίδια της καριέρας του ο Γκιομπέρ έπαιξε και στη θέση του αμυντικού χαφ, αλλά στο μυαλό των Μίχελ και Στανόγεβιτς αρκεί ότι μπορεί να παίξει και δεξί μπακ.

Το 2016 έφτασε να είναι στην αποστολή της εθνικής Σλοβακίας για το Euro της Γαλλίας, μέτρησε δύο συμμετοχές στην τελική φάση, ωστόσο οι τραυματισμοί τον έχουν αφήσει εκτός εθνικής. Από πέρσι ψάχνει να βρει ρυθμό, να παίξει, για να επιστρέψει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, που διεκδικεί την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Άρα και κίνητρο βλέπουν ο Μίχελ και οι υπόλοιποι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να έχει ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός. Όμως, υπάρχουν και πολλά μείον στην όλη υπόθεση.

Καταρχήν, ο Γκιομπέρ προέρχεται από μια σεζόν, όπου έχασε σχεδόν τέσσερις μήνες, λόγω σοβαρών τραυματισμών, που σήμερα φαίνεται να έχει ξεπεράσει. Ωστόσο είναι ένα «θέμα», που δεν περνάει και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Επίσης, βασική προτεραιότητά του είναι η παραμονή στην Ιταλία, όπως έχει δηλώσει πρόσφατα, κάτι που βάζει δύσκολα στον ΠΑΟΚ.

Οι πολλοί τραυματισμοί του Σλοβάκου αποτέλεσαν ανασταλτικό παράγοντα της καριέρας του, που με τη μεταγραφή του στη Ρόμα πριν από τέσσερα χρόνια, έμοιαζε έτοιμη να απογειωθεί. Όμως, ακολούθησαν τέσσερις σοβαροί τραυματισμοί (κατάγματα σε αστράγαλο, αντίχειρα και πρόσφατα στην περόνη), που τον άφησαν εκτός δράσης για πολλούς μήνες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα