Πρόταση της Λα Κορούνια για δεκαετές συμβόλαιο στον Λούκας Πέρεθ!

Πρόταση της Λα Κορούνια για δεκαετές συμβόλαιο στον Λούκας Πέρεθ!

bet365

Σε μια ανορθόδοξη κίνηση προχωρά ο πρόεδρος της Λα Κορούνια,Τίνο Φερνάντεθ σε μια προσπάθεια να πείσει τον Λούκα Πέρες να επιστρέψει στους Γαλλιθιάνους.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε για μια διετία στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια προτού παραχωρηθεί το καλοκαίρι του 2016 στην Άρσεναλ.

Ο 28χρονος φορ είχε σκοράρει με τα χρώματα της «Ντέπορ» την σεζόν 2015/16 17 γκολ στην Primera Division.

Η Λα Κορούνια βλέποντας τον Λούκας Πέρεθ να μην έχει μέλλον στην Άρσεναλ επιχειρεί το «μεγάλο κόλπο» προκειμένου να τον επανεντάξει στο δυναμικό της.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος, Τίνο Φερνάντεθ προτείνει στον Πέρεθ δεκαετές συμβόλαιο συνεργασίας, αλλά και το πόστο του γενικού γραμματέα όταν ο Ισπανός άσος αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Συνολικά του προσφέρει 12 εκατ. ευρώ.

Το συμβόλαιο του Πέρεθ με την Άρσεναλ εκπνέει το καλοκαίρι του 2020 και αναζητείται τρόπος προκειμένου να ικανοποιηθούν οικονομικά και οι «κανονιέρηδες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα