Ανανέωσαν με Κατσαντώνη τα Τρίκαλα

Gazzetta team
Ανανέωσαν με Κατσαντώνη τα Τρίκαλα

bet365

Ανανέωσεων συνέχεια σήμερα για τα Τρίκαλα, αφού μετά το Μάνο Αποστολίδη, νέο συμβόλαιο υπέγραψε και ο Χρήστος Κατσαντώνης.

Ο 18χρονος επιθετικός, που προέρχεται από τα τμήματα υποδομών της ομάδας, δήλωσε μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του: «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Είναι πολύ σημαντικό που οι διοικούντες δείχνουν ότι θέλουν να επενδύσουν και να στηρίξουν Τρικαλινούς ποδοσφαιριστές. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και υπόσχομαι να δουλέψω για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν. Όνειρο μου είναι να αγωνιστώ μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο».

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Ο πρόεδρος των Τρικάλων, Ανδρέας Μπέκιος, δήλωσε απ' την πλευρά του: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την συμφωνία με τον Κατσαντώνη. Πρόκειται για γηγενή ποδοσφαιριστή, προερχόμενο απο τα τμήματα υποδομής του ΑΟΤ. Στόχος μας είναι η προώθηση ποδοσφαιριστών απο την Κ-19 και απώτερος σκοπός είναι η απόλυτη στήριξη του ερασιτέχνη και των τμημάτων υποδομής του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα