Κιβρακίδης: «Στόχος μας η πεντάδα και η Ευρώπη»

Κιβρακίδης: «Στόχος μας η πεντάδα και η Ευρώπη»

Gazzetta team
Κιβρακίδης: «Στόχος μας η πεντάδα και η Ευρώπη»

bet365

Σίγουρος πως ο Ατρόμητος έχει τις προϋποθέσεις να βρεθεί στην πρώτη πεντάδα της Super League, αλλά και να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, εμφανίστηκε ο Κυριάκος Κιβρακίδης.

Ο δεξιός οπισθοφύλακας του Ατρομήτου, σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία της πρετοιμασίας, τους φετινούς στόχους των Περιστεριωτών, αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Σπορτ Ρεσίφε – Παλμέιρας (21+).

Καταρχήν ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από το χθεσινό φιλικό ματς στη Λάρισα;
«Η ομάδα μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι, βάλαμε γκολ αλλά μετά με δικά μας ατομικά λάθη ο αντίπαλος κατάφερε να γυρίσει το ματς. Είμαστε μια νέα ομάδα αλλά δεν θα αργήσουμε να «βρεθούμε» όμως μέσα στο γήπεδο».

Ήταν πράγματι μια διαφορετική προετοιμασία αυτή που έγινε φέτος στο Πήλιο και γιατί;
«Ναι ήταν πραγματικά μια διαφορετική προετοιμασία, ο προπονητής μας έχει τη δική του ξεχωριστή φιλοσοφία. Σε σχέση με προηγούμενες προετοιμασίες που είχε περισσότερο τρέξιμο, ασχοληθήκαμε με την τακτική και κάναμε πράγματα που δεν τα έχουμε συνηθίσει».

Ποιο στοιχείο πιστεύεις αν και είναι πολύ νωρίς ότι θα χαρακτηρίζει το παιχνίδι του Ατρόμητου;

«Ο προπονητής μας κύριος Κάναντι εκείνο που θέλει από εμάς είναι να έχουμε την κυριαρχία στο παιχνίδι μας. Να κρατάμε τη μπάλα με καλό passing game παρά να τρέχουμε άσκοπα και πάνω απ’ όλα του αρέσει η ομαδικότητα. Αυτό το σύστημα προϋποθέτει όμως σίγουρες πάσες και ένα λάθος μπορεί να στοιχίσει ακόμα και με ένα γκολ. Χθες δεν μπορέσαμε να το «βγάλουμε», υπάρχει η κόπωση από την προετοιμασία αλλά είμαι σίγουρος ότι θα βγει».
Η ομάδα δείχνει να είναι σε καλύτερη αφετηρία συγκριτικά με πέρσι. Θεωρείς ότι είναι όντως έτσι;

«Ναι το πιστεύω γιατί έγιναν πολλές αλλαγές, ήρθαν νέοι παίκτες με φιλοδοξίες. Υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα ακόμη καλύτερο μεταξύ μας και πιστεύω ότι αυτό θα φανεί σύντομα μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Έγινε ωστόσο μια μεγάλη ανανέωση. Πιστεύεις ότι η απόκτηση ομοιογένειας που αποκτιέται με τα φιλικά παιχνίδια θα έρθει μέχρι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος;
«Με όσα έχω δει μέχρι τώρα στην προετοιμασία θεωρώ ότι οι συμπαίκτες μου από τον μικρότερο μέχρι τον μεγαλύτερο έχουν ποιότητα, στόχους και όνειρα για να φθάσουν την ομάδα εκεί που της αξίζει. Επειδή πλέον όλοι είμαστε σχεδόν στην ίδια ηλικία και μπορούμε να συνεννοηθούμε καλύτερα θα έχουμε βρει τα πατήματά μας μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Φυσικά ξέρουμε ότι τα φιλικά παιχνίδια γίνονται για να διορθωνόμαστε και μέσα από αυτά θα αποκτήσουμε ομοιογένει

Ξεκίνημα με Απόλλωνα και ακολουθούν Παναιτωλικός εκτός, ΠΑΣ Γιάννινα εντός, Λάρισα εκτός, Λαμία εντός. Η αρχή είναι τελικά το ήμισυ του παντός;
«Όλα τα ματς πιστεύω ότι είναι το ίδιο. Ο Απόλλωνας είναι μια νέα ομάδα στην κατηγορία με στόχους και φιλοδοξίες. Τέτοια παιχνίδια με ομάδες που τώρα ανέβηκαν στην κατηγορία πρέπει να τα προσέχεις περισσότερο στο πρωτάθλημα. Μας ενδιαφέρει λοιπόν ένα καλό ξεκίνημα αν και τελικά όλοι θα παίξουμε με όλους».

Ατρόμητος και στόχοι πάνε μαζί. Για τη νέα χρονιά που πιστεύεις ότι πρέπει να επικεντρωθούμε;

«Σε αυτόν που πάντα έχει η ομάδα και είναι η πεντάδα. Αξίζει αυτή η ομάδα, αξίζει αυτός ο κόσμος να τη χαίρεται να παίζει στην Ευρώπη. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια αλλά νιώθω, θέλω και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Σε προσωπικό επίπεδο έχοντας καθιερωθεί πλέον ποιο είναι το motto σου;
«Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι 4 χρόνια στην ομάδα, εδώ μεγάλωσα εδώ έπαιξα τα πρώτα μου ευρωπαϊκά παιχνίδια. Σαν Κυριάκος θα ήθελα να δοκιμάσω τις αντοχές μου στο εξωτερικό αλλά πρώτος μου στόχος είναι πάντα να πάρει ο Ατρόμητος αυτό που του αξίζει. Θα κάνω λοιπόν ότι περνάει από τα χέρια μου και τα πόδια μου για να υλοποιήσω τους στόχους μου μαζί με τον Ατρόμητο».

Είσαι ένας από τους αγαπημένους παίκτες των φιλάθλων μας. Ποιο μήνυμα θέλεις να τους στείλεις;
«Ξέρω ότι έχουν περάσει δύσκολα, ξέρω ότι έχουν φάει στενοχώρια, ξέρω ότι αγαπούν την ομάδα περισσότερο από τον ίδιο τους τον εαυτό. Θα ήθελα να τους πω ότι μου αρέσει η εικόνα ενός γεμάτου γηπέδου στο Περιστέρι και να είναι δίπλα μας στις χαρές και στις λύπες. Εμείς θα προσπαθούμε να ματώνουμε τη φανέλα μας σε κάθε παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα