Τεσσάρα της Τότεναμ σε Παρί! (vid)

Gazzetta team
Τεσσάρα της Τότεναμ σε Παρί! (vid)

bet365

Στο «Citrus Bowl» του Ορλάντο της Φλόριντα αναμετρήθηκαν τα ξημερώματα Παρί Σεν-Ζερμέν και Τότεναμ για το International Challenge Cup, με την Τότεναμ να συντρίβει 4-2 την Παρί Σεν Ζερμέν!

Ο Καβάνι άνοιξε το σκορ μόλις στο έκτο λεπτό, ωστόσο οι Λονδρέζοι απάντησαν με εκπληκτική προσπάθεια του Έρικσεν εκτός περιοχής στο 11′ και πήραν προβάδισμα με τον Ντάιερ επτά λεπτά αργότερα, μετά από τραγικό λάθος του γκολκίπερ Τραπ. Ο Παστόρε ισοφάρισε για λογαριασμό της Παρί στο 36ο λεπτό.

Η Τότεναμ έκανε το 3-2, με καταπληκτικό σουτ εκτός περιοχής του Αλντερβάιρελντ, ενώ ο Κέιν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 88′ σημείωσε το τελικό 4-2.

Γκέτεμποργκ - Ερεμπρο με επιστροφή, αν ο Ρίεκς ανοίξει το σκορ (21+).

ΠΑΡΙ ΣΖ: Τραπ, Ντάνι Άλβες (68′ Ενκουνκού), Κιμπεμπέ, Μαρκίνιος, Κουρζαουά (68′ Γιούρι), Μότα (68′ Καλεγκάρι), Ραμπιό (46′ Ματουιντί), Γκουέδες (48′ Αρεολά), Παστόρε (68′ Ντα Μαρία), Λο Σέλσο (46′ Μπερνεντέ), Καβάνι (46′ Χεσέ Ροντρίγκες).

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λορίς (46′ Φορμ), Κάρτερ-Βίκερς (46′ Τρίπιερ), Γουόκερ-Πίτερς (46′ Αλντερβάιρελντ), Βερτόνχεν (46′ Βίμερ), Ντέιβις, Εν’Κουντού (46′ Ντέλε Άλι), Ντάιερ (46′ Γουανιάμα), Ντεμπελέ (60′ Γουίνκς), Ονομά (46′ Όκλεϊ-Μπουθ), Έρικσεν, Γιάνσεν (46′ Κέιν).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα