Δεν... παραμυθιάζονται για Παρτιζάν Χάσι και παίκτες

Δεν... παραμυθιάζονται για Παρτιζάν Χάσι και παίκτες

Δημήτρης Τομαράς
Δεν... παραμυθιάζονται για Παρτιζάν Χάσι και παίκτες

bet365

Η σαρωτική νίκη της Παρτιζάν δεν λειτουργεί αποπροσανατολιστικά για Χάσι και παίκτες ενόψει της... μάχης του Βελιγραδίου στο Champions League καθώς άπαντες ξέρουν το τι να περιμένουν.

Άλλο πρωτάθλημα και άλλο Champions League και αυτό το ξέρουν καλά στον Ολυμπιακό. Προφανώς και ο Χάσι θα δείξει στους παίκτες του το ματς της Παρτιζάν με το 6-1.

Δεν θα μείνει όμως μόνο εκεί και το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες των Πειραιωτών. Ένα ματς δεν μπορεί να χαρακτηρίσει απόλυτα μία ομάδα και ειδικά με αντίπαλο πιο χαμηλής δυναμικότητας. Κόντρα στην Μάτσβα δεν έπαιξε ο Λεονάρντο, ένας κομβικός παίκτης, στον οποίο έχει σταθεί πολύ ο Κοσοβάρος και οι συνεργάτες του. Ο Τζούρτζεβιτς έδειξε ξανά ότι μπορεί να κάνει την ζημιά, όπως και ο Γιάνκοβιτς. Άλλοι επίσης αξιοσημείωτοι παίκτες είναι οι Πάντιτς και Κόσοβιτς.

Ο κίπερ Κλιάγιτς παραμένει σημαντικός για την ομάδα του Τζούκιτς. Η Παρτιζάν όμως είναι άλλο σύνολο δίχως τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό. Στον Ρέντη λένε και ξαναλένε πάντως ότι την Παρτιζάν πρέπει να την αντιμετωπίσουν πολύ σοβαρά και με μεγάλη προσοχή. Αυτό τονίζουν και προτίθενται να κάνουν ενόψει του σπουδαίου πρώτου αγώνα στο Βελιγράδι την προσεχή Τρίτη. Εκεί όπου στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πως θα τους περιμένει και... καυτή ατμόσφαιρα και αρκετά δύσκολη έδρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα