Φιλικό: ΑΕΛ - Ατρόμητος 2-1

Νίκος Μαρούδας
Φιλικό: ΑΕΛ - Ατρόμητος 2-1

bet365

Η ΑΕΛ ήταν η νικήτρια στο φιλικό που έγινε στη Λάρισα, απέναντι στον Ατρόμητο με 2-1 δείχνοντας πιο έτοιμη από τον αντίπαλό της.

Πρώτο φιλικό μπροστά στον κόσμο της για την ΑΕΛ και σίγουρα άφησε άπαντες ικανοποιημένους με την απόδοσή της. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να επικρατήσει του Ατρόμητου με 2-1.

Οι «βυσσινί», από το 10λεπτο και μετά κυριάρχησαν στο παιχνίδι και έδειξαν αρκετά πιο έτοιμοι από τον αντίπαλό τους, ο οποίος έδωσε το πρώτο του φιλικό μετά την προετοιμασία στο Πήλιο. Ωστόσο, στο 10', οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Ντάουντα έγινε αποδέκτης της μπάλας στην περιοχή, πέρασε τον Ζίζιτς και πλάσαρε όμορφα για το 0-1.

Από εκείνη τη φάση και μετά το παιχνίδι άνηκε στην ΑΕΛ και μόνο. Η ομάδα της Λάρισας, κυριάρχησε και έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Δέκα λεπτά αργότερα, στο 20', κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Ο Ντέλετιτς έκανε το σουτ με τον Μίρκοβιτς να σώζει, όμως ο ίδιος πήρε το... ριμπάουντ και έκανε το 1-1. Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 35' ήρθε και η ολική ανατροπή για την ΑΕΛ.

Ο Αγκάνοβιτς με όμορφη κάθετη βρήκε τον Ρέντζα, ο οποίος έκανε το σουτ με τον Μίρκοβιτς και πάλι να σώζει. Όμως, για ακόμα μια φορά ο Σέρβος τερματοφύλακας είδε την μπάλα να καταλήγει στον Κρίζμαν και αυτός με προβολή προ κενής εστίας διαμόρφωσε το 2-1.

Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους ο Ατρόμητος προσπάθησε να απειλήσει, χωρίς αποτέλεσμα, με τους «βυσσινί» να έχουν και πάλι τον έλεγχο. Ίδια ακριβώς ήταν η εικόνα της αναμέτρησης και στην επανάληψη. Παρά τις πολλές αλλαγές, η ΑΕΛ έδειξε και πάλι πιο δραστήρια, με τους Νταμίρ Κάναντι να δοκιμάζει δύο διαφορετικές εντεκάδες στο πρώτο φιλικό της ομάδας του.

Για την ομάδα του Αντρέ Πάους, στην επανάληψη ήταν αρκετά δραστήριοι οι Ανδρεόπουλος και Γιαννιτσάνης, όμως το μόνο που έλειψε για την ομάδα της Λάρισας ήταν το γκολ. Το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους, μιας και στο 84' ο Μπόζοβιτς έσωσε το τετ α τετ απέναντι στον Μενσά, με τους φίλους των «βυσσινί» να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι απ' όσα είδαν από την ομάδα τους.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος (46' Μπόζοβιτς), Ρέντζας (46' Ανδρεόπουλος), Ζίζιτς (46' Ναβάρο), Φάρκας (63' Κοντόρ), Γουάλας (63' Ντοντό), Φατιόν (46' Γκόλιας), Λαμπρόπουλος (63' Άλα), Ντέλετιτς (63' Μασούρας), Αγκάνοβιτς (41' Αναστασόπουλος, 75' Περόνε), Κρίζμαν (46' Γιαννιτσάνης, 89' Καλύβας), Ναζλίδης (63' Κουτσιανικούλης)

Ατρόμητος: Μίρκοβιτς, Κιβρακίδης, Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Ούμπιδες, Μάντσον, Μανούσος, Βασιλακάκης, Πλατέλλας, Ντάουντα

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος έπαιξε με τους: Θεοδωράκη, Κατράνη, Μενσά, Ζησόπουλο, Κυριακίδη, Λαζαρίδη, Τσατσόπουλο, Νάτσο, Μπαστακό, Αντόνιο, Βασιλείου

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα