Ρομπέρτο:«Έζησα τρία υπέροχα χρόνια στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Ρομπέρτο:«Έζησα τρία υπέροχα χρόνια στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Ρομπέρτο δεν ξεχνά την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ στάθηκε και στα ματς του Champions League.

«Νοιάζομαι για τους Έλληνες πολύ. Μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά και σε αυτό οφείλονται σε ένα βαθμό οι εμφανίσεις που έκανα. Έζησα τρία υπέροχα χρόνια. Συνεχίζω να λαμβάνω πολλά μηνύματα και τηλεφωνήματα από ανθρώπους που μου ζητάνε να επιστρέψω, καθώς τους λείπω πολύ. Μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά. Ο πρόεδρος, ο κ. Μαρινάκης, όταν του είπα πως έχω ανάγκη να επιστρέψω στην πατρίδα μου και πως εξέταζα τις επιλογές μου, με βοήθησε» ανέφερε ο Ρομπέρτο στην As για να μιλήσει στη συνέχεια για το γεγονός ότι έφτασε κοντά στην εθνική Ισπανίας.

Virtual Sports, με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)!

«Αυτό συνέβη κατά τα δύο πρώτα χρόνια μου στον Ολυμπιακό. Στην Ευρώπη αυτό που φαινόταν περισσότερο ήταν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και αυτά έκαναν αίσθηση. Αυτή η ευκαιρία δεν ήρθε. Δεν τα παρατώ, όμως, είναι κάτι που μπορεί να γίνει». Τέλος, στάθηκε και στις σπουδαίες ευρωπαϊκές βραδιές που έζησε ως παίκτης του Ολυμπιακού.

«Έχω αναμνήσεις από μεγάλα παιχνίδια. Θυμάμαι νίκη με 3-2 επί της Ατλέτικο στο Τσάμπιονς Λιγκ, νίκη επί της Άρσεναλ στην έδρα της, αλλά και αναμετρήσεις με τη Λίβερπουλ και τη Μπενφίκα, αλλά και τον παραλίγο αποκλεισμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα