Χωρίς Ρέι η ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ!

Χωρίς Ρέι η ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ!

Χωρίς Ρέι η ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ!

bet365

Η απουσία του Αργεντινού τερματοφύλακα από τη λίστα του ΠΑΟΚ για τους δύο αγώνες του 3ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Ολυμπίκ Ντόνετσκ και ο «αγώνας δρόμου»...

Στο άκουσμα της απουσίας του Ροντρίγκο Ρέι από την αρχική λίστα για τους δύο αγώνες με την Ολυμπίκ Ντόνετσκ (στον επόμενο γύρο δηλώνεται νέα λίστα) αρκετοί θα παραξενευτούν, αλλά η… πολυκοσμία των ξένων στο φετινό ρόστερ (τελικά έμεινε και ο Ουάρντα…), η απουσία τόσο πολλών γηγενών ποδοσφαιριστών, δημιουργεί ένα πρόβλημα, καθώς στον ΠΑΟΚ δε θέλουν ο Αργεντινός να «πιάσει» θέση ξένου, περιμένουν να γίνει κάτοχος του ιταλικού διαβατηρίου και να δηλωθεί με τη νέα υπηκοότητα του.

Όπως λένε στην Τούμπα και τόνιζε κατ’ επανάληψη στο διάστημα της προετοιμασίας στην Ολλανδία ο Μίχελ, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας με τον Ρέι. Σ’ ότι αφορά τα παιχνίδια με την Ολυμπίκ, μπορεί να υπάρξει μια αλλαγή ή προσθήκη, αν υπάρχει κενός χώρος, στη λίστα μέχρι και 24 ώρες πριν από τον πρώτο αγώνα, οπότε αν μέχρι τη Δευτέρα ή την Τρίτη ο 26χρονος «κίπερ» πάρει το διαβατήριο στα χέρια του, τότε θα δηλωθεί κανονικά και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει στείλει από την Παρασκευή στην ΟΥΕΦΑ τη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα δηλωθούν και θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους δύο αγώνες του 3ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Βιτόρια Μπαΐα – Σαπεκοένσε (21+).

Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται 24 ποδοσφαιριστές:

Αθανασιάδης , Μπίσεσβαρ , Μπρκιτς , Κάνιας , Τσίμιροτ , Κρέσπο , Μάτος , Δεληγιαννίδης , Κάτσε , Ενρίκε , Κουλούρης , Λέοβατς , Λεβέκ , Βαρέλα , Μακ , Μαλεζάς , Κάμπος , Μελίσσας , Πέλκας , Πούγγουρας , Πρίγιοβιτς , Σάχοφ , Ουάρντα , Σιαμπάνης .

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα