Επιβεβαίωση της Φιορεντίνα για Μίλιτς και συμφωνία!

Επιβεβαίωση της Φιορεντίνα για Μίλιτς και συμφωνία!

Επιβεβαίωση της Φιορεντίνα για Μίλιτς και συμφωνία!

bet365

Η Φιορεντίνα επιβεβαίωσε στους Ιταλούς για το πολύ προχωρημένο των επαφών με τον Ολυμπιακό για τον Μίλιτς. Μία ανάσα από την τελική συμφωνία με βάση πηγές από την γειτονική μας χώρα και άμεση άφιξη του παίκτη.

Προχωράει πολύ καλά η περίπτωση του Κροάτη αρ. μπακ - όπως όλα δείχνουν - για να πιάσει άμεσα Λιμάνι. Νωρίτερα διαβάσατε πρώτα στο Gazzetta.gr για το όνομα του Μίλιτς και το έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Γιούνγκ Μπόις – Βασιλεία, αν ο Ντελγκάδο ανοίξει το σκορ (21+).

Από την στιγμή που διέρρευσε η σχετική πληροφορία οι Ιταλοί αναζήτησαν την επιβεβαίωση από την Φιορεντίνα. Στελέχη των Βιόλα επιβεβαίωσαν το πολύ προχωρημένων των συζητήσεων και ουσιαστικά άφησαν να εννοηθεί πως οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε deal και ότι σχεδόν τα έχουν βρει. Η συμφωνία έχει να κάνει και με τον Χρβόγε Μίλιτς, που επίσης θα έχει ένα πολύ καλό συμβόλαιο (σ.σ. όπως και τόσες άλλες περιπτώσεις παικτών που έκλεισαν φέτος) αλλά και με την Φιορεντίνα (σ.σ. όπου ανήκει ο εν λόγω παίκτης) που θα πάρει ένα σεβαστό ποσό, το 1,5 εκατ. ευρώ, όπως έχει ήδη διαρρεύσει. Το νέο συμβόλαιο του Μίλιτς θα είναι τουλάχιστον διετές. Ο παίκτης πρόκειται να έρθει άμεσα Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός κλείνει έτσι μία ακόμα ανάγκη στο ρόστερ του σε ένα άκρως πετυχημένο από πλευράς προγραμματισμού καλοκαίρι και μένει τώρα το θέμα του επόμενου στόπερ, του Ζιλέ αλλά και του φορ. Του στράικερ θα πάει πιο μετά και μέσα στον Αύγουστο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα