Ο Μίλιτς ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για αριστερός μπακ! (vids)

Ο Μίλιτς ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για αριστερός μπακ! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Μίλιτς ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για αριστερός μπακ! (vids)

bet365

Ο 28χρονος αριστερός μπακ της Φιορεντίνα, Χβρόγε Μίλιτς, είναι ο εκλεκτός για τον Ολυμπιακό και προσπαθεί έτσι ώστε να τον κλείσει! Για άμεσα το τελικό deal!

Ο Μίλιτς ανήκει στην Φιορεντίνα και φαίνεται πως είναι ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού για το αριστερό άκρο της άμυνάς του. Εάν θέλετε είναι ο εκλεκτός. Πρόκειται για παίκτη που μόνο η μεταγραφή του από τους Βιόλα κοστίζει 1,5 εκατ. ευρώ.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Με ύψος 1.83 και ενώ εκτός από αρ. μπακ παίζει και γενικότερα την πλευρά. Ο Κροάτης διεθνής άσος εκτός από την χώρα του έχει παίξει και σε Σουηδία και σε Ρωσία αλλά και σε Φιορεντίνα. Οι Πειραιώτες προσπαθούν ώστε να προχωρήσουν άμεσα την μεταγραφή και να την κλείσουν. Ο Μίλιτς είχε 23 αναμετρήσεις πέρυσι και 4 ασίστ και πρόκειται για έναν παίκτη με ουκ ολίγες διεθνείς παραστάσεις. Στον πειραϊκό σύλλογο φουλάρουν ώστε να γίνει πράξη η μεταγραφή για έναν παίκτη που είχε ζήτηση και σε Ιταλία και σε άλλες χώρες. Προφανώς και είναι μία κίνηση που γίνεται σε άμεση επαφή και συνεννόηση με το τεχνικό τιμ και τον Χάσι.

Διαθέτει τα στοιχεία που ζητάει ο Χάσι, δηλαδή είναι ένας επιθετικογενής ακραίος μπακ, έτσι ώστε να προσφέρει λύσεις στον Ολυμπιακό από τις πτέρυγες. Το ζητούμενο είναι να κλείσει μέσα στο Σαββατοκύριακο ώστε να προλάβει να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα. Θα κλείσει - εφόσον όλα πάνε καλά - ως διάδοχος του Ντε Λα Μπέγια που επιβεβαιωμένα πια φεύγει και γυρίζει στην Σοσιεδάδ. Σύμφωνα με τα όσα βγαίνουν και από Ιταλία το deal πλησιάζει και μπορεί να κλείσει άμεσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα