Η Παρτιζάν με τα μάτια του τεχνικού της Μπούντουτσνοστ!

Η Παρτιζάν με τα μάτια του τεχνικού της Μπούντουτσνοστ!

Η Παρτιζάν με τα μάτια του τεχνικού της Μπούντουτσνοστ!

bet365

Ενας Football Expert στο Gazzetta.gr! O κόουτς της Μπούντουτσνοστ, Ντράγκαν Κάζιτς αναλύει την Παρτιζάν και στέλνει μηνύματα στον Μπέσνικ Χάσι!

Eξι δυνατές ευκαιρίες, ένα ακυρωθέν τέρμα, ένα δοκάρι, αλλά και ραντεβού με την ατυχία! H Μπούντουτσνοστ έβαλε δύσκολα στην Παρτιζάν, ωστόσο δυο λάθη της άμυνας και ισάριθμα γκολ έκριναν το αποτέλεσμα κι έδωσαν το εισιτήριο στους Σέρβους «Ετσι είναι το ποδόσφαιρο... Εμείς στον επαναληπτικό είχαμε τις φάσεις, τον έλεγχο, αλλά όχι την ουσία για να μπούμε στο κόλπο της πρόκρισης. Δεν έχω δει τον φετινό Ολυμπιακό, αλλά με την εμπειρία του, το ρόστερ του και αν προσέξει στο Βελιγράδι, τότε έχει τεράστιο προβάδισμα για πρόκριση» ήταν το πρώτο σχόλιο του προπονητή της Μπούντουτσνοστ, Ντράγκαν Κάζιτς. Ο Σέρβος τεχνικός έκανε την ανάλυσή του για το Gazzetta.gr στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στον Μπέσνικ Χάσι τι πρέπει να προσέξει...

Αποτέλεσμα εικόνας για Dragan Kazic

Τα (+) της Παρτιζάν

  • Η ατμόσφαιρα του Βελιγραδίου σίγουρα θα βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό. Η Παρτιζάν παίρνει ώθηση από τους οπαδούς της. Ενα ποδοσφαιρικό γήπεδο που φέρνει σε δύσκολη θέση τον αντίπαλο και ειδικά κόντρα στον Ολυμπιακό η ατμόσφαιρα θα είναι εχθρική. Ο προπονητής πρέπει να έχει προετοιμασία τους παίκτες του γι αυτό που θα συναντήσουν.

  • Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς είναι εξαιρετικός επιθετικός, ποδοσφαιριστής που σύντομα θα πάρει μεταγραφή σε ομάδα εκτός Σερβίας. Θα γυρίσει να μαρκάρει, θα πρεσάρει τους αντιπάλους και παιχνίδι με παιχνίδι είναι πιο έτοιμος. Ο Ολυμπιακός πρέπει να προσέξει το εξαιρετικό του σουτ, δε διστάζει να δοκιμάσει από 25 μέτρα.

  • Η αριστερή πτέρυγα της Παρτιζάν είναι εκρηκτική! Τη διαφορά την κάνει ο αριστερός της μπακ, Μίλετιτς. Εκρηκτικός μπακ, ο οποίος ανεβαίνει διαρκώς για να βοηθήσει κι επιθετικά. Καλή σέντρα, δυνατός και σπρώχνει την ομάδα του στην αντεπίθεση. Παίκτης που μπορεί να χρησιμοποιήσει και τα δυο του πόδια, συγκλίνει στο κέντρο και απειλεί.

  • Για να αντιμετωπίσεις την Παρτιζάν πρέπει να εγκλωβίσεις δυο – τρεις παίκτες. Τον Λεονάρντο, τον Εβερτον Λουίζ και τον Μίλετιτς. Στον επαναληπτικό παίξαμε με δυο αμυντικά χαφ και τα καταφέραμε. Συνεχή μπλοκαρίσματα σε αυτούς τους παίκτες και η μοναδική φάση που δεχθήκαμε ήταν από ένα στημένο. Στο πρώτο παιχνίδι ο άξονας μας έκανε πολλά λάθη και η Παρτιζάν τα εκμεταλλεύθηκε. Είναι εξαιρετική ομάδα στην κόντρα, όταν ο Λουίζ θα πάρει τη μπάλα, έξι παίκτες θα βγουν στην αντεπίθεση. Λεονάρντο, Γιάνκοβιτς, Τζούρτζεβιτς, Τζούρκοβιτς, Κόσοβιτς και Μίλετιτς θα προσπαθήσουν να απειλήσουν. Πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός ο Ολυμπιακός στις κόντρα επιθέσεις και εξαιρετικός στις επιστροφές του. Τα εξτρέμ πρέπει να γυρίζουν και να καλύπτουν. Αν ο Ολυμπιακός δεν έχει αυτές τις βοήθειες στο Βελιγράδι θα τα βρει δύσκολα. Αν γύριζα το χρόνο πίσω θα πήγαινα με σύστημα 4-5-1 και διπλή ζώνη άμυνας για να πάρω το αποτέλεσμα.

  • Προσοχή στα στημένα. Ο Γιάνκοβιτς απο μακρινές αποστάσεις και ο Λεονάρντο από κοντινές δημιουργούν προβλήματα. Ο Οστοϊτς είναι εξαιρετικός όταν προωθείται, εμείς μια φορά δεν τον προσέξαμε και είδαμε την κεφαλιά του να βρίσκει το δοκάρι.

Τα (-) της Παρτιζάν

  • Το κέντρο άμυνας της είναι πηγή... κινδύνου. Αρκετά λάθη, κακή συνεννόηση και ευκαιρία στον αντίπαλο να το εκμεταλλευθεί. Η αποχώρηση βασικών παικτών από την άμυνα φάνηκε και στα δυο ματς.

  • Ο Ολυμπιακός πρέπει να εκμεταλλευθεί τον άξονα της Παρτιζάν. Ο Κόσοβιτς είναι εξαιρετικός στο να δημιουργήσει παιχνίδι και να δει συμπαίκτες, αλλά δεν είναι δυνατός παίκτης. Η πίεση του Ολυμπιακού μπορεί να αποδώσει, άλλωστε, στο πρέσινγκ ο συγκεκριμένος παίκτης δεν αντιδρά σωστά. Οσο για τον Εβερτον Λουίζ είναι εξαιρετικός στο ανασταλτικό, αλλά δε μπορεί να κρατήσει μπάλα, δεν είναι παραγωγικός. Επίσης η Παρτιζάν δυσκολεύεται να φτιάξει παιχνίδι από πίσω κάτι που δίνει την ευκαιρία σε ομάδα με αντοχές και τρεξίματα να της κάνει δύσκολη τη ζωή.

  • Στα δυο παιχνίδια υπέπεσε σε αρκετά λάθη. Ανέτοιμη ομάδα και το χρονικό σημείο ευνοεί τον Ολυμπιακό. Εμείς ήμασταν άτυχοι, δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Η Παρτιζάν δε δημιούργησε φάσεις, φάνηκε άχρωμη, δεν είχε όρεξη, εμπνεύσεις, αλλά και ξεκάθαρο πλάνο για να απειλήσει.

Το κλειδί: Ο Λεονάρντο. Αν ο Βραζιλιάνος έχει όρεξη, διάθεση, τότε ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει προβλήματα. Θα τον δούμε πίσω από τον επιθετικό, να μαρκάρει, να τρέχει αρκετά και να βλέπει όσο λίγοι γήπεδο. Πέρσι πέτυχε 24 γκολ, στο πρώτο μεταξύ μας ραντεβού έκανε τη διαφορά. Μπήκε στο ματς και η Παρτιζάν πήρε ώθηση. Εξαιρετικός στα στημένα από κοντινή απόσταση, μπαίνει σε όλες τις φάσεις και ξέρει να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας. Στη μέρα του είναι ο MVP της Παρτιζάν!

Ο αδύναμος κρίκος: Ο Λεονάρντο! Πως γίνεται αυτό; Αν ο Βραζιλιάνος είναι σε κακή μέρα, τότε όλη η ομάδα παρασύρεται από την αδυναμία του. Η συνεργασία του με τον Τζούρτζεβιτς πέρσι έφερε πολλά γκολ, φέτος όμως δε συνεργάζονται. Ισως ο Λεονάρντο θέλει να φύγει και το μυαλό του είναι αλλού. Απ' όσο ξέρω οι σχέσεις με τη διοίκηση δεν είναι οι καλύτερες. Δεν έβγαλε ενέργεια στον επαναληπτικό, κατέστρεψε πολλές επιθέσεις της ομάδας του και μας έδωσε ευκαιρίες να απειλήσουμε. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την αδυναμία του Κόσοβιτς στην πίεση μπορούν να φέρουν ευκαιρίες στον Ολυμπιακό.

Το ταμείο του Ντράγκαν Κάζιτς: Εμείς χάσαμε συγκέντρωση, κάναμε πολλά λάθη και το πληρώσαμε. Ο Ολυμπιακός πρέπει να πάει πολύ προσεκτικός στο Βελιγράδι. Αν εκεί πάρει θετικό αποτέλεσμα, τότε θα έχει κάνει το τεράστιο βήμα. Γρήγορες επιστροφές, διπλά μπλοκ σε παίκτες κλειδιά όπως ο Μίλετιτς, ο Λεονάρντο και ο Γιάνκοβιτς, πρέσινγκ στα δυο στόπερ και τον Μίλετιτς. Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα, εμπειρία, η Παρτιζάν έχει την έδρα και τον ενθουσιασμό!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα