Ανακοίνωση για τα διαρκείας της ΑΕΛ

Ανακοίνωση για τα διαρκείας της ΑΕΛ

Gazzetta team
Ανακοίνωση για τα διαρκείας της ΑΕΛ

bet365

Εισιτήρια διαρκείας θα μπορούν να προμηθευτούν οι οπαδοί της ΑΕΛ στο αυριανό φιλικό με τον Ατρόμητο, όπως γνωστοποίησε η θεσσαλική ΠΑΕ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα εκδοτήρια του AEL FC Arena θα λειτουργούν από τις 13:00 έως τις 17:30 του Σαββάτου. Ταυτόχρονα ορίστηκε γενική είσοδος 5 ευρώ για το ματς κόντρα στους Περιστεριώτες.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι αύριο Σάββατο 22/7/2017 τα γραφεία της ΠΑΕ στο AEL FC ARENA θα λειτουργήσουν εκτάκτως από τις 13:00 έως τις 17:30, για όσους φιλάθλους μας θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας.

Επισημαίνεται ότι και οι συνοπαδοί που θα προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους αύριο πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα με τον Ατρόμητο θα παρακολουθήσουν τον εν λόγω αγώνα επιδεικνύωντας το αποδεικτικό αγοράς.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η γενική είσοδος ορίστηκε στα 5€ και τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν από τις 16:30 έως την έναρξη του παιχνιδιού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα