Ο Ζάχοβιτς, ο Μπάλκοβετς και η σλοβενική αγορά...

Ο Ζάχοβιτς, ο Μπάλκοβετς και η σλοβενική αγορά...

Gazzetta team
Ο Ζάχοβιτς, ο Μπάλκοβετς και η σλοβενική αγορά...

bet365

Ο Ολυμπιακός κοίταξε ξανά και την σλοβένικη αγορά για περιπτώσεις παικτών για άμυνα, κέντρο και επίθεση. Ο δίαυλος με Ζάχοβιτς και ο μάνατζερ του μπακ Μπάλκοβετς για τους Πειραιώτες.

Στο Λιμάνι συνεχίζουν το... ψάξιμο επί των μεταγραφικών καθώς είναι να γίνουν ακόμα τουλάχιστον τρεις προσθήκες. Μία εξ αυτών θα είναι του αρ. μπακ, όπου όπως έχετε ήδη διαβάσει θα κλείσει ο Μίλιτς.

Η σχετική αναζήτηση έγινε και στην αγορά της Σλοβενίας με την βοήθεια και του άλλοτε ερυθρόλευκου Ζλάτκο Ζάχοβιτς. Αναζήτηση που έχει να κάνει με σχεδόν όλες τις θέσεις που κοιτάζει ο Ολυμπιακός. Χαρακτηριστικό είναι πως ένας εκ των μάνατζερ του Γιούρε Μπάλκοβετς διέρρευσε πως υπάρχει ή υπήρξε ενδιαφέρον και από τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για τον 22χρονο αριστερό μπακ της σλοβένικης Ντομζάλε με συμμετοχές και φέτος, ο οποίος πέρυσι είχε 37 αγώνες με 5 γκολ και 4 ασίστ.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Γιούνγκ Μπόις – Βασιλεία, αν ο Ντελγκάδο ανοίξει το σκορ (21+).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα