Οι Σέρβοι για Μλαντένοβιτς και ο Κοσάνοβιτς...

Οι Σέρβοι για Μλαντένοβιτς και ο Κοσάνοβιτς...

Δημήτρης Τομαράς
Οι Σέρβοι για Μλαντένοβιτς και ο Κοσάνοβιτς...

bet365

Οι Σέρβοι διαρρέουν και το όνομα του Φίλιπ Μλαντένοβιτς για το αριστερό άκρο της άμυνας ενώ ο Χάσι δεν ξεχνάει τον Μίλος Κοσάνοβιτς για την έξτρα θέση του στόπερ που μπορεί να κλείσει.
Ο 25χρονος αριστερός μπακ - χαφ της Σταντάρ Λιέγης δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2021. Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς που συνδέεται και με την πλευρά του ατζέντη του Χάσι πέρυσι δεν έχει κάνει μία τόσο καλή χρονιά με μόλις 7 αγώνες. Από την Σταντάρ αποχωρεί και το ποσό για μία πιθανή μεταγραφή δεν είναι μεγάλο. Για την θέση του αρ. μπακ πάντως υπάρχουν και οι Ιμπάνιες και Ομπράντοβιτς. Κατά τα άλλα ο Χάσι δεν ξεχνάει τον στόπερ Κοσάνοβιτς, καθώς όπως όλα δείχνουν ο Ολυμπιακός θα παέι και για έναν ακόμα σέντερ μπακ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα