Τι συμβαίνει με το Λέοβατς

Τι συμβαίνει με το Λέοβατς

Τι συμβαίνει με το Λέοβατς

bet365

Ο Κροάτης αμυντικός δεν περνάει και τις καλύτερες ημέρες του στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ, που δαπάνησε 1,1 με 1,3 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2015 από τη Ριέκα

Θέμα με τον Μάριν Λέοβατς πήγε να δημιουργηθεί στον ΠΑΟΚ, με τον Κροάτη να δυσφορεί για τη μη παρουσία του στην αρχική ενδεκάδα του φιλικού με την Ανόρθωση και να το δείχνει στην προπόνηση της Πέμπτης, ενώ για κάποιους άλλους φέρεται έτοιμος να φύγει, αν και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Επισήμως, από το «Δικέφαλο» υποστηρίζουν σήμερα πως ο Λέοβατς «αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς στη χθεσινή προπόνηση και κατόπιν συνεννόησης με τον γιατρό μετά την προπόνηση αποφασίστηκε πως είναι προτιμότερο να προφυλαχθεί στο σημερινό ματς με την Ανόρθωση».

Ο Στανόγεβιτς, σύμφωνα πάντα με όσα λέγονται από πλευράς ΠΑΟΚ, αποφασίσει να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του στο φιλικό ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων, ενώ τονίζεται πως η απόφαση να μην αγωνιστεί σήμερα δεν σχετίζεται με το μέλλον του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ή το χρόνο συμμετοχής του. «Δεν έχει γίνει οποιαδήποτε άλλη συζήτηση σχετικά», ξεκαθαρίζουν οι άνθρωποι του «Δικεφάλου».

Το πρωί της Παρασκευής ο Λέοβατς πήγε στη Νέα Μεσημβρία και έκανε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ το απόγευμα θα κάνει ατομικό πρόγραμμα και λογικά από το Σάββατο θα επιστρέψει στις προπονήσεις.

Πάντως, ο Ντόριαν Λεβέκ έχει πάρει ξεκάθαρα το προβάδισμα σ’ ότι αφορά τη θέση του αριστερού μπακ, ωστόσο αυτός δεν είναι ο βασικός λόγος για την κακή εικόνα που έβγαλε ο Λέοβατς καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής καλοκαιρινής προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα