«Εξελίξεις με Ολυμπιακό και Ιμπάνιες μέχρι το Σάββατο» (vid)

«Εξελίξεις με Ολυμπιακό και Ιμπάνιες μέχρι το Σάββατο» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
«Εξελίξεις με Ολυμπιακό και Ιμπάνιες μέχρι το Σάββατο» (vid)

bet365

Από Σερβία και Τουρκία έρχεται η πληροφόρηση πως η περίπτωση του Ιμπάνιες μπορεί να προχωρήσει και να κλείσει άμεσα για τον Ολυμπιακό με εξελίξεις μέχρι το Σάββατο.
Για τον 29χρονο Ιμπάνιες, κάτοχο αργεντίνικου και ιταλικού διαβατηρίου, τονίζεται πως έχει αναθερμανθεί για τα καλά το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο παίκτης θέλει να φύγει από την Τραμπζονσπόρ και στο Λιμάνι δείχνουν να έχουν την διάθεση να δώσουν ένα ποσό στους Τούρκους για να τον κλείσουν με τις σχετικές εξελίξεις να τοποθετούνται χρονικά μέχρι το Σάββατο. Ο Λούις Ιμπάνιες ως πρώην παίκτης του Ερ. Αστέρα ξέρει πολύ καλά την Παρτιζάν και ενώ φέρεται να έχει δώσει το ΟΚ για την περίπτωσή του και ο Χάσι.
Πέρυσι ο Ιμπάνιες είχε 13 αγώνες και 1 γκολ. Είναι αρκετά πιθανό η υπόθεση Ντε Λα Μπέγια και το... κόψιμό του από την ευρωπαϊκή λίστα να συνδέεται με το θέμα Ιμπάνιες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα