«Αέρας» τα διαρκείας του ΠΑΟΚ!

«Αέρας» τα διαρκείας του ΠΑΟΚ!

«Αέρας» τα διαρκείας του ΠΑΟΚ!

bet365

Περισσότεροι από 700 φίλοι του ΠΑΟΚ ανανέωσαν τη θέση τους στις κερκίδες της Τούμπας, ενώ με πρωτοβουλία του Γιώργου Σαββίδη θα διατεθούν και φέτος 1.000 διαρκείας σε ανέργους.

Η Τούμπα μπορεί να είναι «κλειστή» για επτά αγώνες, ωστόσο ο κόσμος του ΠΑΟΚ ανταποκρίνεται τις πρώτες ημέρες διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο…

Σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, η σημερινή προσέλευση του κόσμου στα γραφεία της Τούμπας, ήταν εντυπωσιακή. Πάνω από 700 άτομα πέρασαν βρέθηκαν εκεί για ανανεώσουν την θέση τους, εκτοξεύοντας το συνολικό αριθμό των καρτών που έχουν διατεθεί στις 2.730, πριν καν ολοκληρωθεί η πρώτη εβδομάδα πώλησης των διαρκείας της νέας χρονιάς.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Παράλληλα, με πρωτοβουλία του Γιώργου Σαββίδη θα μοιραστούν, για ακόμα μια σεζόν, 1.000 εισιτήρια διαρκείας σε ανέργους, με τον τρόπο διάθεσης τους να ανακοινώνεται τις επόμενες μέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα