Κυκλοφορούν τα εισιτήρια με ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια με ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Gazzetta team
Κυκλοφορούν τα εισιτήρια με ΤΣΣΚΑ Μόσχας

bet365

Βγαίνουν προς διάθεση, την Παρασκευή, τα εισιτήρια για το ΑΕΚ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την Κιτρινόμαυρη ΠΑΕ να ενημερώνει τον κόσμο της.

Η σχετική ανακοίνωση της Ενωσης αναφέρει τα εξής...

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου (και για τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια).

Επίσης, έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία το ηλεκτρονικό εισιτήριο για τον προκριματικό αγώνα για το Champions League ΑΕΚ – CSKA ΜΟΣΧΑΣ, Τρίτη 25/07 στις 20:30, και λειτουργεί από την επίσημη ιστοσελίδα μας www.aekfc.gr όλο το 24ωρο.
(Πατήστε εδώ για να αγοράσετε το εισιτήριό σας)

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Η ηλεκτρονική πώληση αφορά μόνο τα κανονικά εισιτήρια (ενηλίκων), γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) και πρόκειται να ολοκληρωθεί την ημέρα του αγώνα στις 19:00.

Η ηλεκτρονική πώληση (internet) αφορά τις θύρες 3, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 13, 17, 21, 23, 29 και τη θύρα των επισήμων (VIP).

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από την Παρασκευή 21/07 έως και την Δευτέρα 24/07 από τις 10:00 έως τις 17:00 (το εκδοτήριο θα είναι ανοιχτό και το Σαββατοκύριακο).

Την Τρίτη, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:

• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• Λ. Κύμης από τις 16:30 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο θύρας 12 από τις 16:30 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι:

ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Θύρες 1, 17, 35 : 5€
Θύρες 3, 21 : 15€ (Παιδικά 5€)
Θύρες 5, 7, 8, 10, 11, 13, 23 : 20€ (Παιδικά 10€)
Θύρα 9 : 30€ (Παιδικά 15€)
Θύρα 29 : 50€ (Παιδικά 20€)
Θύρες επισήμων Ρ1, Ρ2 : 120€ (Παιδικά 50€) – παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο parking P4 (είσοδος από Πύλη Β) με την επίδειξη του εισιτηρίου για τη θύρα των επισήμων.

Τα παιδικά εισιτήρια θα προπωλούνται, μαζί με τα εισιτήρια ΑΜΕΑ, τις ημέρες της προπώλησης στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη», ενώ την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται σε όλα τα εκδοτήρια.

Τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια μπορούν να προμηθεύονται τα παιδιά από 4 έως και 17 ετών. Απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίου σε ανηλίκους και γι’ αυτό το λόγο παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Υπενθυμίζουμε ότι δεν ισχύει η δωρεάν είσοδος για τα παιδιά στους Ευρωπαϊκούς αγώνες όπως και στα ντέρμπι.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους της, λόγω της σημαντικής καθυστέρησης που θα δημιουργηθεί κατά την έκδοση των εισιτηρίων με την καταχώρηση των υποχρεωτικών πεδίων για τη συμμόρφωση στις διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου, να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους κατά την προπώληση και την ημέρα του αγώνα τουλάχιστον τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: για τον συγκεκριμένο ευρωπαϊκό αγώνα είναι προαιρετική η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ υπέρ της Ερασιτεχνικής για την αγορά των εισιτηρίων. H ΠΑΕ ΑΕΚ καλεί τους φιλάθλους της σε κάθε περίπτωση να την προμηθευτούν εγκαίρως για τις μελλοντικές αγορές των εισιτηρίων τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα