Θέλω να γυρίσω στα παλιά, εδώ και τώρα!

Θέλω να γυρίσω στα παλιά, εδώ και τώρα!

Inspector Gazzet Inspector Gazzet
Θέλω να γυρίσω στα παλιά, εδώ και τώρα!

bet365

O Inspector Gazzet παράτησε τεκίλες και ξανθιά ύπαρξη για να σας ενημερώσει για κάτι που έσκασε από Κίνα και σας έχει όλο το παρασκήνιο.

Καλησπέρα σας αγαπητά μου Gazzettόπαιδα. Δεν είχα σκοπό να σας γράψω κάτι. Σας τα είχα πει στο τελευταίο μου κείμενο. Οταν θα σκάσει ξανά... κύμα μεταγραφών θα είμαι εδώ για να σας προειδοποιήσω. Απλά δεν γινόταν να μην σας ενημερώσω για το περίεργο τηλεφώνημα που έσκασε ενώ λιαζόμουν στις παραλίες της Κορσικής.

«Inspector κάνε κάτι να σώσουμε το παλικάρι. Δεν την παλεύει μία στην Τιανζίν. Κλαίει και οδύρεται. Θέλει να φύγει, θέλει να γυρίσει, ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ». Ημουν ανάμεσα σε σφηνάκια τεκίλα και δυνατά κοκτέιλ ενώ μπροστά μου λικνιζόταν ξανθιά αιθέρια ύπαρξη. Δεν θα έδινα βάση κανονικά αλλά το Τιανζίν κάτι μου θύμιζε. Μετά από δύο λεπτά συνήλθα όταν κατάλαβα πως αυτοί είχαν «σκάσει» 12 εκατομμυριάκια στον Ολυμπιακό για τον Ιντέγε Μπράουν (ή Μπράουν Ιντέγε ότι προτιμάται).

Η υπόθεση είχε ζουμί. Παρακάλεσα την αιθέρια ύπαρξη να με περιμένει στο δωμάτιο με τον αριθμό 7 στις 19:00 ακριβώς για να κάνω τα τηλεφωνάκια μου, να στείλω τα μηνύματά μου για να δω τι παίζει. Εχει ζουμί το θέμα αγαπητά μου Gazzettόπαιδα.

O Iντέγε δεν την παλεύει ΜΙΑ στην Κίνα και στην Τιανζίν. Οχι μόνο δεν θέλει να μείνει μία μέρα παραπάνω αλλά το τηλέφωνό του είναι συνεχώς στη φόρτιση και μιλάει με τον μάνατζέρ του (και όχι μόνο) για να βρει τρόπο να την κάνει. Και φυσικά το πρώτο που ρώτησε ήταν αν «υπάρχει πιθανότητα να μπορέσω να γυρίσω στον Ολυμπιακό». Ξέρω ότι αυτό σας ενδιαφέρει και περισσότερο αγαπητά μου Gazzettόπαιδα οπότε δεν θα σας κουράσω περισσότερο και θα μπω κατευθείαν στο ψητό.

Από ρουφιάνους άλλο τίποτα και όλοι έχουν διάθεση να μιλήσουν. Αρκεί να μην καρφωθούν. Οσο ψηλά και αν είναι στις ομάδες τους... Να το κρατάτε αυτό θα επανέλθω.

Εστειλα μήνυμα αρχικά στον άνθρωπο που είναι κοντά στον ατζέντη του. Μου το επιβεβαίωσε. «Ιnspector, ο Χουτάν Αχμάντι είχε πάει στην Κίνα τις προηγούμενες μέρες. Τον είχε ζαλίσει ο Ιντέγε και πήγε μέχρι την Τιανζίν να τον ηρεμήσει και να τον κουλάρει. Ξέρεις πολύ καλά πως οι σχέσεις τους είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματικές».


Τι συμβαίνει στον Ολυμπιακό όμως; «Ξέρουν καλά την υπόθεση του Ιντέγε. Λες να μην ξέρουν ότι θέλει να φύγει ρε Inspector;», μου είπε καλή πηγή. Συγκέντρωσα όλα τα στοιχεία από όλους τους ατζέντηδες που είναι στη υπόθεση. Από Ολυμπιακό, από Κίνα, από Χάσι... Και τα δεδομένα έχουν ως εξής.

Ο Ιντέγε θέλει να φύγει. Παρακαλάει για την ακρίβεια. Στον Ολυμπιακό ξέρουν πολύ καλά τι συμβαίνει αφού και με τον Χουτάν (τον Αχμάντι ντε) μιλάνε σχεδόν καθημερινά.

ΟΜΩΣ. Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι για να γίνει η παραμικρή κίνηση. Ούτε από την πλευρά του Ολυμπιακού, ούτε από την πλευρά του Ιντέγε, ούτε από την πλευρά των Κινέζων.

Αρχικά οι Κινέζοι λόγω του salary cap που έχουν δεν θα δεχτούν τώρα τον δανεισμό και ΕΙΔΙΚΑ στον Ολυμπιακό. Το τονίζω το ειδικά γιατί πριν έξι μήνες είχαν σκάσει 12 εκατομμύρια ζεστά τους «ερυθρόλευκους».


Τι μας έχει μάθει όμως ο καλός ο Gazzet o Inspector; Ποτέ μη λες ποτέ σε μια μεταγραφική περίοδο. ΣΥΝΕΧΙΖΩ.

Ολα αυτά δεν σημαίνουν ότι δεν μπορεί ν' αλλάξει η υπόθεση του Ιντέγε. Φυσικά λέω εγώ. Ομως θέλει πολύ δουλειά και κυρίως συνεργασία! Αρχικά να τον θέλει ο Χάσι (ένα πουλάκι κοντά στον προπονητή μου είπε οτι τον έχει δει ήδη ο Αλβανός τεχνικός, αλλά μέχρι εκεί) και στη συνέχεια να... σπρώξουν όλοι ώστε να πιεστούν οι Κινέζοι και να γίνει το deal.

Μπορεί να γίνει. ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΤΩΡΑ.


Επειδή θα σκάσουν ερωτησούλες. Στην Κίνα το deadline έκλεισε. Στις 14 Ιουλίου. Οχι όμως για τους παίκτες που μπορούν να φύγουν αλλά μόνο γι' αυτούς που μπορούν να πάνε. Για παίκτες που μπορούν να την κάνουν το deadline είναι 31 Αυγούστου. Ωραίο ε;

Μα καλά ρε Inspector αφού έχει επιθετικούς ο Ολυμπιακός θα πάρει κι άλλον; Αγαπητά μου Gazzettόπαιδα αν περάσει την Παρτιζάν ο Ολυμπιακός ετοιμαστείτε για νέο τσουνάμι μεταγραφών. Μην δείτε τον Εμενίκε νο2 στην ιεραρχία των επιθετικών μιας κι αυτός που θ' αποκτηθεί θα 'ναι καλύτερος.

Σας αφήνω γιατί με καλούν στο δωμάτιο...

Για απορίες, ρουφιανιές και ότι άλλο χρειαστείτε στείλτε μου στο @InspectorGazzet.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Inspector Gazzet
Inspector Gazzet