Το νέο... μήνυμα Ζιλέ για deal με Ολυμπιακό!

Το νέο... μήνυμα Ζιλέ για deal με Ολυμπιακό!

Δημήτρης Τομαράς
Το νέο... μήνυμα Ζιλέ για deal με Ολυμπιακό!

bet365

Οι Γάλλοι επιμένουν να βλέπουν deal του Ολυμπιακού για τον Ζιλέ, με τον έμπειρο μέσο, όπως έχει ήδη διαρρεύσει να απέχει από τις προπονήσεις!

Ο έμπειρος Ζιλέ παραμένει ένας δυνατός στόχος του Ολυμπιακού. Την Πέμπτη προέκυψε από πηγές από την Γαλλία πως ο εν λόγω μέσος έλλειπε από την προπόνηση της Ναντ.

Κάποιες πηγές έκαναν λόγο πως έλλειπε από τουλάχιστον 2 προπονήσεις. Από τη Ναντ επέμεναν για ιατρικό πρόβλημα αλλά οι Γάλλοι δεν πείθονται και συνδέουν (ξανά) άμεσα την υπόθεση με τον Ολυμπιακό. Όπως έχετε διαβάσει καιρό τώρα στο Gazzetta.gr ο Ζιλέ τα είχε βρει σε όλα και ήταν θετικός για Ολυμπιακό και το μόνο εμπόδιο ήταν η Ναντ... Οι εξελίξεις αναμένονται και μπορεί να είναι και άμεσες καθώς ο Γκιγιόμ Ζιλέ είναι ένας ακόμα παίκτης που θέλει ο Χάσι...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα