Επίσημα οι εταιρίες του Ιβάν Σαββίδη χορηγοί στη Super League

Gazzetta team
Επίσημα οι εταιρίες του Ιβάν Σαββίδη χορηγοί στη Super League

bet365

Η Super League ανακοίνωσε την έναρξη της εμπορικής συμφωνίας με τις εταιρίες του Ιβάν Σαββίδη.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο ΑΕΚ Λάρνακας – Κορκ Σίτι, αν ο Τρουγιόλς σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Η «Σουρωτή» και το «Μακεδονία Παλλάς» είναι οι νέοι χορηγοί της Super League, μιας και οι ομάδες είχαν ψηφίσει υπέρ της πρότασης των εταιριών του Ιβάν Σαββίδη. Θυμίζουμε πως μόνο οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ήταν αρνητικοί στη συνεδρίαση που είχε γίνει στις 23/6.

Έτσι, το ποσό που θα πάει στην Λίγκα για το έτος που μας πέρασε είναι 1.000.000 ευρώ, ενώ για το νέο έτος το ποσό που θα δοθεί ανέρχεται στα 2.250.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι υπεγράφη η σύμβαση χορηγίας για τις αγωνιστικές περιόδους 2017-18 και 2018-19 του Πρωταθλήματος, μεταξύ της Super League και των εταιρειών «ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε.» και «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ Α.Ε.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα