Αλμέιδα: «Nα πάρουμε προβάδισμα στην έδρα μας»

Αλμέιδα: «Nα πάρουμε προβάδισμα στην έδρα μας»

Gazzetta team
Αλμέιδα: «Nα πάρουμε προβάδισμα στην έδρα μας»

bet365

Ως σοβαρό και δύσκολο αντίπαλο χαρακτήρισε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε δηλώσεις του, ο Ούγκο Αλμέιδα.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο ΑΕΚ Λάρνακας – Κορκ Σίτι, αν ο Τρουγιόλς σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Ο Πορτογάλος επιθετικός της ΑΕΚ, μίλησε στη ρωσική ιστοσελίδα sports.ru, όπου τόνισε πως η Ένωση οφείλει να επιβάλλει το παιχνίδι της αν θέλει να έχει τύχη στις δύο αναμετρήσεις. Ταυτόχρονα απέφυγε να χαρακτηρίσει φαβορί κάποια από τις δύο ομάδες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θα παίξουμε με έναν σοβαρό αντίπαλο, που είναι δύσκολο να τον αποκλείσεις. Δεν ξέρω ποιος είναι το φαβορί. Για μας θα είναι δύο πολύπλοκα παιχνίδια και θα συναντηθούν δύο αξιόλογες ομάδες. Εμείς θέλουμε να κρατάμε την μπάλα και να επιβάλουμε το παιχνίδι μας. Ωστόσο, γνωρίζουμε πως η ΤΣΣΚΑ δεν αφήνει πολλά περιθώρια για να επιτεθείς.

Οι Μοσχοβίτες έχουν παίκτες με εμπειρία, ο τερματοφύλακας και οι αμυντικοί παίζουν πολλά χρόνια μαζί. Θα προτιμούσα το πρώτο παιχνίδι να γινόταν στη Μόσχα, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε προβάδισμα στην έδρα μας. Είναι δεδομένο πως η ΤΣΣΚΑ είναι πολύ δυνατή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα