Ψηστήρι στον... αέρα από Μπερτομέου σε Νεϊμάρ!

Ψηστήρι στον... αέρα από Μπερτομέου σε Νεϊμάρ!

Ψηστήρι στον... αέρα από Μπερτομέου σε Νεϊμάρ!

bet365

Ο Μπερτομέου ζήτησε από το Νεϊμάρ να μείνει στην Μπαρτσελόνα, οι Ισπανοί περιμένουν απαντήσεις από τον πρόεδρο της ομάδας προς το τέλος του μήνα, ενώ ο Έμερι ελπίζει στο «ναι» του Βραζιλιάνου.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο ΑΕΚ Λάρνακας – Κορκ Σίτι (21+).

Τις τελευταίες μέρες το σίριαλ με πρωταγωνιστές τους Νεϊμάρ, Παρί και Μπαρτσελόνα καλά κρατεί.

Η αλήθεια είναι ότι αν οι Γάλλοι δώσουν τα 222.000.000 ευρώ και ο παίκτης πει το «ναι» φεύγει χωρίς οι Καταλανοί να έχουν λόγο στο τι θα γίνει τελικά.

Ο Μπερτομέου, όμως, φαίνεται ότι παίζει όλα του τα χαρτιά ώστε ο ένας εκ των τριών σούπερ σταρ να μην δεχτεί την πρόταση των Παριζιάνων και να συνεχίσει να είναι κάτοικος «Καμπ Νου».

Μάλιστα, λέγεται ότι τα είπε μαζί του στον... αέρα και πιο συγκεκριμένα στην πτήση «IB2836» με προορισμό το Νιου Τζέρσεϊ.

Εκεί, ο ισχυρός άντρας των Καταλανών του ζήτησε να μείνει. Θυμίζουμε ότι κατά την άφιξή του από την Ιμπίθα όπου και έκανε διακοπές, ο Νεϊμάρ κράτησε το στόμα του κλειστό αναφορικά με το αν θα συνεχίσει ή όχι στην Παρί.

Οι Ισπανοί πιστεύουν ότι ο Μπερτομέου θα δώσει απαντήσεις για το φλέγον αυτό θέμα κατά την παρουσία του στο Μαϊάμι στις 27/7 (φιλικό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), τρεις μέρες πριν από το clasico για το International Champions Cup. Φυσικά και άπαντες περιμένουν να πει ότι ο Νεϊμάρ μένει στην Μπάρτσα. Αν κι αυτή τη στιγμή ουδείς μπορεί να εκτιμήσει την κατάσταση με ασφάλεια.

O Ουνάι Έμερι έδωσε συνέντευξη στη γαλλική εφημερίδα l’ equipe και φυσικά ρωτήθηκε για το θέμα του Βραζιλιάνου:

«Ο σύλλογος κι ο κόσμος θα είναι πολύ χαρούμενοι αν έρθει. Η Παρί πρέπει να έχει ποδοσφαιριστή που είναι στο Top-5, 6 ή 7 παγκοσμίως. Δεν είναι εύκολο. Μπορεί να έρθει, μπορεί και όχι».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα