Καρεμπέ στο Gazzetta: «Είμαστε πολύ καλή ομάδα, να το δείξουμε με Παρτιζάν»!

Καρεμπέ στο Gazzetta: «Είμαστε πολύ καλή ομάδα, να το δείξουμε με Παρτιζάν»!

Δημήτρης Τομαράς
Καρεμπέ στο Gazzetta: «Είμαστε πολύ καλή ομάδα, να το δείξουμε με Παρτιζάν»!

bet365

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μεταφέρει στο Gazzetta.gr τις εντυπώσεις του από το Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης και στέκεται στην σημασία των αγώνων με την Παρτιζάν στο Champions League.
Ο σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός τοποθετήθηκε στο Gazzetta στο περιθώριο του φιλικού των Πειραιωτών με τους Αρκάδες στο γήπεδο Καραϊσκάκη και όπως πάντα οι δηλώσεις του έχουν το ενδιαφέρον τους. «Ήταν ένα καλό τεστ αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης για εμάς. Καλό και χρήσιμο. Ουσιαστικά ο προπονητής και οι νέοι παίκτες μας... ψάχνουν το πως θα συνεργαστούν πιο καλά μέσα στα παιχνίδια και το πως θα αναδείξουν πιο καλά την ποιότητα της ομάδας.
Χρειαζόταν αυτό το ματς για να δει και ο προπονητής πράγματα αλλά και να επιλεγεί η πλέον ιδανική 11άδα για τους αγώνες με την Παρτιζάν. Τέτοιοι αγώνες χρειάζονται και για την βελτίωση της ομάδας αλλά για να βγάλει και ο κόουτς την ενδεκάδα. Την ενδεκάδα πρόκρισης. Το σχήμα με το οποίο θα περάσουμε στην επόμενη φάση του Champions League, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς και φέτος», είπε αρχικά.
Η επόμενη ερώτηση φυσικά είχε να κάνει με τους επερχόμενους αγώνες με την Παρτιζάν: «Ξέρουμε πως θα έχουμε απέναντί μας μία καλή ομάδα. Έναν δυνατό αντίπαλο με ιστορία πίσω του. Πλέον όμως έχουμε και την παραπάνω εμπειρία από την διαδικασία των προκριματικών γύρων από πέρυσι και αυτό θα μας βοηθήσει. Είναι η ευκαιρία μας. Η ευκαιρία για μία ομάδα με έναν νέο και φιλόδοξο προπονητή και πολύ καλούς παίκτες που έχουμε για να συνεχίσει στην Ευρώπη. Να πάμε εκεί, να πάρουμε αποτέλεσμα και μετά εδώ με την τρομερή ατμόσφαιρα και τον κόσμο μας να αποσπάσουμε και την πρόκριση».
Όσο για το εάν θεωρεί το απόλυτο φαβορί τον Ολυμπιακό στους αγώνες με τους Σέρβους; «Κοιτάξτε το ποδόσφαιρο δεν είναι μαθηματικά. Δεν μπορείς να το δεις έτσι. Δεν παίζεις με τις πιθανότητες και το ποσοστό που μπορεί να έχεις έναντι του άλλου. Παίζεις πάντα στο γήπεδο. Θεωρώ ότι είμαστε μία πολύ καλή ομάδα. Να πάμε να το δείξουμε λοιπόν εκεί. Να αποδείξουμε στο γήπεδο πόσο πιο καλοί είμαστε από την Παρτιζάν και να περάσουμε», εξήγησε σχετικά ο Καρεμπέ.
Κλείνοντας ο ίδιος εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη νέα χρονιά: «Φυσικά και περιμένω πιο καλή σεζόν φέτος για την ομάδα σε σχέση με πέρυσι και πιστεύω πως μπορούμε να την έχουμε. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στην ομάδα και με πολύ καλές προσθήκες. Έχουμε περίπου μία εβδομάδα μπροστά μας να δουλέψουμε όπως πρέπει και να βγάλουμε και το αγωνιστικό πρόσωπο που πρέπει με Παρτιζάν. Είμαστε μία ομάδα που μπορούμε να τα καταφέρουμε και που όλοι το θέλουμε αυτό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα