Χάσι: «Ανέτοιμος ο Βούκοβιτς, τραυματίας ο Ταχτσίδης»

Χάσι: «Ανέτοιμος ο Βούκοβιτς, τραυματίας ο Ταχτσίδης»

Gazzetta team
Χάσι: «Ανέτοιμος ο Βούκοβιτς, τραυματίας ο Ταχτσίδης»

bet365

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για την ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού κι εξήγησε τι γίνεται με Βούκοβιτς, Ρέτσο, Μπεν, Ταχτσίδη και Μποτία.

Υπήρχε διαφορά. Ο Ολυμπιακός δίνει σε μια εβδομάδα το πρώτο του επίσημο παιχνίδι και ο Αστέρας Τρίπολης έδινε το πρώτο του φιλικό. Το 1-1 και η εικόνα του Ολυμπιακού σαφώς και παίρνει βελτίωση κάτι το οποίο τόνισε και ο Μπέσνικ Χάσι ο οποίος σχολίασε και την ευρωπαϊκή λίστα την οποία πρέπει να δηλώσει αύριο για τα παιχνίδια με την Παρτιζάν.

«Σήμερα η ομάδα μας ήταν καλή, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, με ωραίους συνδυασμούς αν και μας έλειψε λίγο η ταχύτητα με την μπάλα σε κάποια σημεία. Πιστεύω ότι απέναντι στην Παρτιζάν, η οποία είναι μια πολύ καλή, δυνατή ομάδα όπως είδαμε και χθες, θα είμαστε πανέτοιμοι. Πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, γνωρίζουμε τις δυνάμεις μας και θα είμαστε έτοιμοι για να τους αντιμετωπίσουμε», είπε και πρόσθεσε

«Περιμέναμε το σημερινό παιχνίδι για να πάρουμε ορισμένες αποφάσεις σχετικά με την ευρωπαϊκή λίστα, την οποία θα δηλώσουμε αύριο. Υπάρχουν παίκτες που δεν είναι έτοιμοι, είδαμε ότι ο Βούκοβιτς είναι ανέτοιμος, ο Ρέτσος πολύ κουρασμένος, ο Μποτία και ο Μπεν είναι εκτός προπονήσεων εδώ και κάποιες ημέρες. Αύριο θα αποφασίσουμε και τι θα γίνει με τον Ταχτσίδη, γιατί ο τραυματισμός του είναι αρκετά σοβαρός και μπορεί να χρειαστεί να μείνει εκτός της λίστας»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα