ΠΑΣ-Λαμία 1-1

Gazzetta team
ΠΑΣ-Λαμία 1-1

bet365

Το φιλικό των δύο ομάδων στο Καρπενήσι δεν ανέδειξε νικητή – Καλύτερος ο «Αγιαξ της Ηπείρου» που είχε δοκάρι – Βουό και Κόντε οι δύο σκόρερ
Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν σήμερα ο ΠΑΣ και η Λαμία, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Καρπενήσι.
Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» ξεκίνησε με τριάδα στην άμυνα αλλά αφήνοντας κατά μέρους το 3-5-2 και η διάταξη έμοιαζε περισσότερο με 3-4-3 (3-4-2-1 για την ακρίβεια), ενώ οι «νεοφώτιστοι» είχαν σύστημα 4-2-3-1. Στο πρώτο ημίχρονο υπήρξαν εκατέρωθεν καλές ευκαιρίες, καθώς ο ΠΑΣ θα μπορούσε να σκοράρει με τους Βιδάλ (σουτ στο δοκάρι), Μπέριο, Χαλκιαδάκη, Ναδάλες, ενώ η ομάδα της Φθιώτιδας είχε δύο καλές στιγμές με τον Ακόστα. Τελικά άνοιξε το σκορ λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με την κεφαλιά του Βουό και έτσι φτάσαμε στην ανάπαυλα.
Στο δεύτερο μισό ο ρυθμός έπεσε και ο ΠΑΣ πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη δεν απειλούνταν και τελικά έφτασε στην ισοφάριση στο 68' με τον Κόντε. Λίγο αργότερα η Λαμία απείλησε για πρώτη φορά ουσιαστικά σε αυτό το διάστημα με ένα σουτ του Καραγιάννη, ενώ λίγο πριν το φινάλε το σουτ του Νικολιά «έγλυψε» το αντίπαλο δοκάρι.
Με τον ΠΑΣ αγωνίστηκαν αρκετοί υπό δοκιμοί, όπως οι αριστεροί μπακ Μουταμπάλα (24 ετών Κονγκολέζος), Φουάσης (19 ετών από Κ20 Ολυμπιακού), ο 23χρονος Βραζιλιάνος φορ Λουίς Ενρίκε και άλλοι νεαροί.
Για την Λαμία ο πορτιέρο Παπαδόπουλος ήταν καλός και όλα δείχνουν πως θα αποκτηθεί, ενώ δοκιμάστηκε και ένας Γάλλος χαφ.
ΠΑΣ Γιάννινα (Α' ημίχρονο): Βελλίδης, Μπέριος, Τζημόπουλος, Καρανίκας, Φουάσης, Σερβιλάκης, Γαρουφαλιάς, Χαλκιαδάκης, Ντόλοβατς, Βιδάλ, Ναδάλες.
ΠΑΣ Γιάννινα (Β' ημίχρονο): Πασχαλάκης, Μουταμπάλα, Μιχαήλ, Σκόνδρας, Μαυροπάνος, Κόντε, Γιάκος, Μπουκουβάλας, Νικολιάς, Κοζορώνης, Λουίς Ενρίκε.
Λαμία (Α' ημίχρονο): Παπαδόπουλος, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Κουτρομάνος, Όμο, Μπουλούλης, Μπλάζιτς, Ακόστα, Βουό.
Λαμία (Β' ημίχρομο): Πίτκας, Φράγκος, Πόντλογκαρ, Ασίγκμπα, Παπαργυρίου, Τσέλιος, Τσούκαλος, Καραγιάννης, Μανιάς, Γάλλος υπό δοκιμή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα