Νέα σειρά συζητήσεων στην Super League για NOVA

Νίκος Μαρούδας
Νέα σειρά συζητήσεων στην Super League για NOVA

bet365

Νέες συζητήσεις που αναμένονται να κρατήσουν αρκετή ώρα στην Λίγκα κυρίως για το θέμα της NOVA. Ποιά η πρόταση που συζητείται από το προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο.

Παρά το καλό κλίμα που υπήρξε με τους 4 μεγάλους και τη NOVA στις διήμερες επαφές τους deal ακόμα δεν υπάρχει. Η συνέχεια πήγε στο Δ.Σ. της Λίγκας την Τετάρτη που ξεκίνησε μετά τις 2 και όπως όλα δείχνουν θα κρατήσει αρκετή ώρα. Υπάρχει από το προηγούμενο Δ.Σ. μία πρόταση με 30 - 32 εκατ. ευρώ αλλά δίχως να είναι ο ΠΑΟΚ στην συμφωνία, κάτι που ήταν αντίθετο με τις πληροφορίες για τις συζητήσεις των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ με το συνδρομητικό.

Από την συζήτηση αποχώρησαν κάποια στιγμή οι κ.κ. Κούγιας και Μαθιουλάκης κάνοντας λόγο για προσωπικές επαγγελματικές υποχρεώσεις, καθώς η κουβέντα θα έπαιρνε ώρα. Καταβάλλεται πάντως προσπάθεια να βγει αυτή η πρόταση που να καλύψει τη NOVA και να την κάνει δεκτή για συμβόλαιο τουλάχιστον ενός έτους. Το Gazzetta.gr είναι στην Λίγκα και θα σας ενημερώνει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα