Γουακάσο: «Η Αλαβές είναι ότι καλύτερο για μένα»

Γουακάσο: «Η Αλαβές είναι ότι καλύτερο για μένα»

bet365

Ο Μουμπάρκ Γουακάσο εξήγησε γιατί προτίμησε την Αλαβές για να συνεχίσει την καριέρα του. Για ενδιαφέρον του ισπανικού συλλόγου από την περυσινή σεζόν έκανε λόγο ο αθλητικός διευθυντής, Σέρχιο Φερνάντεθ.

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Αλαβές, αφού έλυσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό αποτελώντας έτσι το όγδοο μεταγραφικό απόκτημα των Βάσκων.

Ο 26χρονος εξτρέμ μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ισπανικού συλλόγου εξήγησε γιατί προτίμησε την Αλαβές για να συνεχίσει την καριέρα του.

«Τα μηνύματα που έλαβα από τους φίλους μου για την Αλαβές είναι πως πρόκειται για μια καλή ομάδα για μένα. Επίσης απ' όσα είδα, θεωρώ πως είναι ότι καλύτερο για μένα.

Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχει ο σύλλογος τους στόχους του. Πιστεύω θα είναι μια καλή χρονιά για την Αλαβές. Όλοι ξέρουν πως πρόκειται για το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου».

Ο αθλητικός διευθυντής της ισπανικής ομάδας, Σέρχιο Φερνάντεθ επιβεβαίωσε πως υπήρχε ενδιαφέρον για τον Γουάκασο από πέρυσι το καλοκαίρι ωστόσο είχε υπογράψει ήδη συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

«Με τον ερχομό του στην ομάδα θα φέρει ενέργεια, δυναμισμό και το κέφι που απαιτείται στο ποδόσφαιρο κάποιες στιγμές».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα