Πανούτσι: «Σημαντική ευκαιρία για μένα η εθνική Αλβανίας»

Πανούτσι: «Σημαντική ευκαιρία για μένα η εθνική Αλβανίας»

bet365

Ο Κριστιάν Πανούτσι στην επίσημη παρουσίαση του από την εθνική Αλβανίας έθεσε ως στόχο την πρόκριση στα τελικά του Euro 2020.

Μπάγερν – Αρσεναλ με επιστροφή, αν ο Μίλερ σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Ο πρόεδρος της αλβανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Αρμάντ Ντούκα ακολούθησε ξανά το ιταλικό μοντέλο επιλέγοντας τον Κριστιάν Πανούτσι για τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της γειτονικής χώρας.

Μετά την επιτυχία επί των ημερών του Τζιάνι Ντε Μπιάζι οι Αλβανοί ευελπιστούν σε ανάλογες διακρίσεις και με τον άλλοτε άσο των Μίλαν, Ρεάλ Μαδρίτης, Ίντερ και Ρόμα.

«Ήταν πολύ εύκολο να απαντήσω καταφατικά στην πρόταση της αλβανικής ομοσπονδίας. Είναι μια πολύ σημαντική ευκαιρία για μένα. Έψαχνα για μια σοβαρή πρόταση και οφείλω να πω πως με κέρδισε ο τρόπος με τον οποίο με πλησίασε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μολονότι δεν ήμουν ο μοναδικός υποψήφιος».

O Πανούτσι παράλληλα έθεσε ως στόχο την πρόκριση στα τελικά του Euro 2020.

«Ο στόχος είναι να προκριθούμε στα τελικά του Euro 2020. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος που έχουμε. Είμαι πεπεισμένος πως διαθέτουμε την ομάδα για να τα καταφέρουμε».

Ο πρώην βοηθός του Φάμπιο Καπέλο στην εθνική Ρωσίας αναφέρθηκε με κολακευτικά σχόλια για τον συμπατριώτη του Τζιάνι Ντε Μπιάζι.

«Ο Ντε Μπιάζι έκανε τρομερή δουλειά. Τον εκτιμώ και είναι φίλος μου. Έγραψε ιστορία με την Αλβαλία αλλά τώρα χτίζουμε κάτι καινούργιο και θα προσπαθήσω να κάνω κάτι σημαντικό και εγώ εδώ.

Αρχικά η ομάδα ήταν υπό κατασκευή αλλά πλέον βρίσκεται σε υψηλότερο επίπεδο. Όπως είπε και ο πρόεδρος η εθνική ομάδα είναι ανοικτή για τους παίκτες».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα