Η αστεία ιστορία των Φάμπρεγας και Κόντε από τη νύχτα που... κλείδωσε ο τίτλος (vid)

Η αστεία ιστορία των Φάμπρεγας και Κόντε από τη νύχτα που... κλείδωσε ο τίτλος (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Η αστεία ιστορία των Φάμπρεγας και Κόντε από τη νύχτα που... κλείδωσε ο τίτλος (vid)

bet365

Ένα δείπνο, μια τυχαία συνάντηση και... πανηγυρισμοί στο εστιατόριο, με τον Κόντε να αγκαλιάζει κάθε μέλος της οικογένειας του Φάμπρεγας!

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Ρόζενμποργκ – Ντάνταλκ, αν ο Μπέντνερ σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Ήταν βράδυ Παρασκευής, 5/5, όταν η Τότεναμ ηττήθηκε από τη Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου και επέτρεψε στους «μπλε» να πάρουν τον τίτλο αν έκαναν δύο νίκες στα επόμενα ισάριθμα παιχνίδια τους και μάλιστα, δίχως να έχει παίξει ξανά η ομάδα του Ποκετίνο ανάμεσα σε αυτά τα ματς!

Η Τσέλσι επικράτησε 3-0 της Μίντλεσμπρο και 1-0 της Γουέστ Μπρομ και στέφθηκε Πρωταθλήτρια Αγγλίας για τη σεζόν 2016-2017.

Το βράδυ εκείνης της Παρασκευής που η Τότεναμ ουσιαστικά σταμάτησε να διεκδικεί το πρωτάθλημα, ο Σεσκ Φάμπρεγας με τον Μάρκος Αλόνσο είχαν βρεθεί σε εστιατόριο για να γιορτάσουν τα γενέθλια του πρώτου, που ήταν λίγες μέρες νωρίτερα.

Εκείνη την ημέρα επέλεξε να δειπνήσει με τη γυναίκα και την κόρη του στο ίδιο εστιατόριο ο Αντόνιο Κόντε!

Ο Φάμπρεγας αναφέρει στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω: «Είδα πίσω μου πως ήταν ο κόουτς... Είχα βάλει στο κινητό τις ειδοποιήσεις για τα γκολ και μόλις είδα ότι προηγήθηκε η Γουέστ Χαμ, γύρισα και του το είπα».

Ο Κόντε τονίζει γελώντας: «Στα τελευταία 20 λεπτά... δεν ακούμπησα το φαγητό μου μέχρι να μάθω το αποτέλεσμα».

Μόλις τελείωσε το ματς, ο Ιταλός προπονητής σηκώθηκε και πήγε ν' αγκαλιάσει όλους όσοι βρίσκονταν στο τραπέζι του Φάμπρεγας, πανηγυρίζοντας για την τροπή που είχε πάρει πλέον η κούρσα της περσινής Πρέμιερ Λιγκ!

Δείτε το βίντεο με τους πρωταγωνιστές να μιλούν:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα