Οι Ισπανοί μιλούν για τσεκάρισμα Ολυμπιακού για... δεξί μπακ

Οι Ισπανοί μιλούν για τσεκάρισμα Ολυμπιακού για... δεξί μπακ

Gazzetta team
Οι Ισπανοί μιλούν για τσεκάρισμα Ολυμπιακού για... δεξί μπακ

bet365

Οι Ισπανοί επιμένουν πως ο Ολυμπιακός έχει ασχοληθεί με τον Ζέφερσον της Λεβάντε, που παίζει και δεξί μπακ, υπονοώντας πως αναζητά παίκτη και για εκεί.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Μπάγερν - Αρσεναλ, αν ο Λακαζέτ σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Ο Ζέφερσον Λέρμα της Λεβάντε (σ.σ. με συμβόλαιο εκεί έως το 2020) από την Κολομβία είναι 22 ετών και απασχολεί αρκετές ομάδες. Στο... κάδρο υπάρχει και ο Ολυμπιακός με τους Ισπανούς να εμμένουν ως προς αυτό και ότι γενικά στο Λιμάνι κοιτάζουν για δεξιό μπακ και στην Ιβηρική.

Με δεδομένο λοιπόν πως ο Ζέφερσον είναι δεξί μπακ και παίζει και στον άξονα η μοναδική εξήγηση που θα μπορούσε να υπάρξει είναι εάν ο Ολυμπιακός περιμένει κάποια εξέλιξη ως προς τα υπάρχοντα δεξιά του μπακ. Από πλευράς των πρωταθλητών Ελλάδας προς το παρόν τουλάχιστον δεν υπάρχει κάτι τέτοιο αλλά στην Ιβηρική επιμένουν. Ωστόσο σε μία μεταγραφική περίοδο τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα