Επένδυση με Κουμαντέι ο Αστέρας (vids)

Gazzetta team
Επένδυση με Κουμαντέι ο Αστέρας (vids)

bet365

Ο νεαρός αριστερός μπακ που προέρχεται από ακαδημία της Σενεγάλης υπέγραψε για τέσσερα χρόνια στους Αρκάδες
Σε μία επένδυση για το μέλλον προχώρησε ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς απέκτησε τον νεαρό Ρόμπερτ Κουμαντέι. Πρόκειται για τον 18χρονο Γκανέζο αριστερό μπακ (έχει γεννηθεί την 1η Ιουνίου του 1999), ο οποίος αγωνίζονταν στην ακαδημία «Aspire» της Σενεγάλης.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Robert Kumadey από ακαδημία της Σενεγάλης.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε την 1η Ιουνίου 1999 στην Γκάνα και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.

Ο Robert Kumadey, ο οποίος επέλεξε το νούμερο 38 για τη φανέλα του, αγωνιζόταν σε ποδοσφαιρική ακαδημία της Σενεγάλης απ' όπου και τον εντόπισε ο ΑΣΤΕΡΑΣ τους προηγούμενους μήνες.

Η μεταγραφή του Γκανέζου Robert Kumadey, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερό μπακ χαφ, είναι μια κίνηση του ΑΣΤΕΡΑ με προοπτική και μέλλον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα