Με Τουράμ οι αρχηγοί της Κέρκυρας (pic)

Νίκος Μαρούδας
Με Τουράμ οι αρχηγοί της Κέρκυρας (pic)

bet365

Τους τέσσερις αρχηγούς της νέας σεζόν ανακοίνωσε η Κέρκυρα, με την τριάδα να είναι η ίδια με πέρσι, αλλά τον Ροζέριο Τουράμ να είναι ο... new entry

Η προετοιμασία της Κέρκυρας στο Τέτεβεν της Βουλγαρίας συνεχίζεται, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο την Τρίτη να ανακοινώνει την αρχηγική τετράδα στους ποδοσφαιριστές του. Οι τρεις παρέμειναν οι ίδιοι (Βενέτης, Γκομές, Ιωάννου) με πέρσι και την θέση του Ζαραδούκα που αποχώρησε, πήρε ο Ροτζέριο Τουράμ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ μέσω της σελίδας της στο facebook:

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

«Η ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει τους αρχηγούς για την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018 όπως επιλέχθηκαν απο τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Ελευθερόπουλο.
Τάσος Βενέτης, Μάθιου Γκομες, Γιάννης Ιωάννου, Ροζέριο Τουράμ»

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία τώρα, αυτή συνεχίστηκε την Τρίτη με διπλή προπόνηση στη Βουλγαρία. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, έδωσε έμφαση στην ενδυνάμωση και την τακτική και τα συμπεράσματα που έβγαλε ήταν αρκετά...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα