Ογκουνσότο στο gazzetta.gr: «Στο Survivor θα με μάθει και κόσμος που δεν με ξέρει»

Ογκουνσότο στο gazzetta.gr: «Στο Survivor θα με μάθει και κόσμος που δεν με ξέρει»

bet365

O Πάτρικ Ογκουνσότο εξήγησε στο gazzetta.gr τους λόγους που ενδιαφέρεται να πάρει μέρος στο Survivor 2 έχοντας καταθέσει ήδη αίτηση για την συμμετοχή του.

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο έχοντας περάσει περισσότερα από 15 χρόνια στη χώρα μας αισθάνεται πλέον Έλληνας.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Μπούντουτσνοστ – Παρτιζάν, αν ο Μιχαΐλοβιτς σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Η αγνότητα του χαρακτήρα του, ο αυθορμητισμός που τον διακρίνει, αλλά και το πάθος του, τον έχουν καταστήσει ως μια από τις πιο αγαπητές φιγούρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Ο Νιγηριανός στράικερ, ο οποίος πέτυχε 100 γκολ στον Εργοτέλη, όντας ο σπουδαιότερος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου φιλοδοξεί να πάρει μέρος και στο Survivor, όπου είναι δεδομένο πως αν προτιμηθεί θα κάνει την διαφορά με το ταμπεραμέντο του.

Ο πρώην φορ της Βέστερλο μίλησε στο gazzetta.gr για την πρόθεση του να συμμετάσχει στο Survivor 2, θέλοντας να ακολουθήσει στα χνάρια του Ντάνου.

«Έχω κάνει αίτηση για την συμμετοχή μου στο Survivor και περιμένω να με καλέσουν για συνέντευξη. Δεν μπορώ να πω αν θα κερδίσω ή όχι.

Αυτό είναι κάτι που θα κρίνει ο κόσμος και όχι εγώ. Αν πάρω τελικά μέρος θα με δουν και θα με κρίνουν. Εγώ είμαι πάντα ο εαυτός μου.

Σίγουρα με ξέρει πολύς κόσμος λόγω του ποδοσφαίρου, αλλά μέσα από το Survivor θα μπορέσουν να με μάθουν και άλλοι άνθρωποι που μέχρι σήμερα δεν με γνωρίζουν και να βγάλουν τα συμπεράσματα τους για την προσωπικότητα μου».

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο στα 34 του οδεύει προς την ολοκλήρωση της καριέρας του. Το γεγονός πως δεν αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο του επιτρέπει να αφήσει για λίγο το ποδόσφαιρο και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι.

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα γιατί δεν παίζω ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορώ ανά πάσα στιγμή να πάρω μέρος στο παιχνίδι. Πάντως δεν έχω αποφασίσει να εγκαταλείψω το ποδόσφαιρο. Άλλωστε μιλάω με κάποιες ομάδες».

Ο πρώην παίκτης του Εργοτέλη υπογράμμισε στο gazzetta.gr πως εκτός από το χρηματικό έπαθλο, η αγάπη του κόσμου είναι εκείνη που τον ωθεί στην επιθυμία να πάρει μέρος στο Survivor.

«Θέλω να δουλέψω με μικρά παιδιά στο μέλλον, νομίζω πως έχω καλό μάτι στα ταλέντα και μπορώ να αντιληφθώ ποιοι παίκτες έχουν μέλλον. Σε ότι αφορά το Surivor νομίζω θα είναι καλό για μένα αν με επιλέξουν. Δεν είναι μόνο τα λεφτά, αλλά η αγάπη που μου δείχνει ο κόσμος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα