Μάρτος: «Από τις ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδας ο ΟΦΗ»

Μάρτος: «Από τις ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδας ο ΟΦΗ»

Gazzetta team
Μάρτος: «Από τις ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδας ο ΟΦΗ»

bet365

Πεπεισμένος πως θα κάνει τα πάντα ώστε να βοηθήσει τον ΟΦΗ να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία, εμφανίστηκε ο Μάριο Μάρτος.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Κρητικών μίλησε στην επίσημη ιστοσελία της ομάδας, τονίζοντας πως πρόκειται για έναν από τους ιστορικότερους συλλόγους της χώρας. Ταυτόχρονα αναφέρθηκε στη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Μπούντουτσνοστ – Παρτιζάν (21+).

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήρθα σε μια ιστορική ομάδα της Ελλάδος και θα κάνω τα πάντα για να τη βοηθήσω να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία».

Για το γήπεδο του ΟΦΗ:

«Είναι εξαιρετικό. Μου αρέσουν αυτά τα γήπεδα, που οι κερκίδες είναι κοντά. Νοώθεις την ανάσα του φιλάθλου. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε όμορφα πράγματα εδώ!».

Για τη θέση που αγωνίζεται:

«Παίζω στην θέση 10. Αλλά μπορώ να παίξω και στα άκρα της επίθεσης, αλλά και πίσω απο το φορ. Μου αρέσει να δίνω ασίστ, αλλά και να σκοράρω, να βοηθάω την ομάδα πάνω απο όλα να κερδίζει το παιχνίδι».

Για την επιλογή του να παίξει στον ΟΦΗ:

«Ξέρω ότι είναι απο τις πιο ιστορικές ομάδες στην Ελλάδα και θέλει να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία. Θα προσπαθήσω και εγώ με τη σειρά μου να τη βοηθήσω να τα καταφέρει».

Για το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας:

«Ηταν μια καλή εμπειρία. Παίξαμε και στην Ευρώπη και γενικά, έμεινα ικανοποιημένος. Εύχομαι στον ΟΦΗ να μπορέσω να κάνω περισσότερα».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα